prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
muc, "stara"jodova tinktura sa skladala z roztoku jodu a jodidu draselneho(KJ) v 40% (etyl)alkohole.
Jodid draselny je tiez forma jodu vhodna pre telo a zaroven zvysuje rozpustnost jodu v roztoku.
RNG pisal si nizsie o jodovej tinkture. ci to je to 2,5% KJ?
sanna, mozno 20 kvapiek GSE by ti stacilo denne na preventivnu ochranu.
Pouzi ich aj do nosa, lebo tam sa zo vzduchu usadia rozne vzduchom prenasane mikroby a tam casto choroby zacinaju a roznesu sa po tele.
Ked ich tam denne vynicis, pravdepodsobnost ochorenia sa podstatne znizi.A to vezme len par kvapiek roztoku(odporucene 6 kvapiek GSE na 1 dl vody, drz to vo flasticke s kvapatkom, vydrzi ti to mesiace)
matka 11, odporucena aplikacia jodovej tinktury na dodanie jodu(podiela sa na vyrobe vlastnych enzymov, co cistia telo od odpadu a roznych nefunkcnych utvarov)
je 10 kvapiek raz za tyzden, na spodok brucha alebo pod pazuchu .
Jedna sa o staru znamu jodovu tinkturu(2% jodu, 2.5% KJ, dnes je ju uz tazko najst, lebo dosli s novsimi menej ucinnymi , ale lekarnik je ju schopny kedykolvek namiesat).
Kedze ja zijem v USA, nepoznam zasobovanie na Slovensku roznymi enzymatickymi prostriedkami.
Ja pouzivam napr enzymi Super strength Multienzyme firmy NBTY, predavane cez ich maloobchodne odbocky ako Puritan's Pride, Doctor's Trust atd.
Dobre su aj rozne ine silne enzymaticke zmesy, najdes ich na Google.com alebo vo firmach NOW, Swanson, Doctor's Best a podobne.
mariaj, olivovy olej ma velmi slaby koeficient blokovania ultrafialoveho svetla.
Lepsi je kokosovy olej, ktory ma faktor 4 az 8 podla hrubky nanesenia.
Naviac s kokosovym olejom sa natierali pacificki ostrovania odjakziva a mali velmi zdravu plet.
Novsie "ochranne" prostriedky proti slnecnym lucom maju privela skodlivych nasledkov, v ziadnom pripade ich neodporucam.
Chemia na plet je nezdrava a tie ochranne cisla naozaj nepracuju tak, ako ich vyrobci a reklama predstavuju.
V tropoch to uz poznali domorodci a vyhybaju sa im.
Turisti ale na to este naletia.
ahoj rng, rada by som sa ta spytala na jednu vec..... vzdy pred jedlom alebo pocas dna, mi byva akoby na vracanie,a le nevraciam..... trva to uz asi dva tyzdne a neviem co s tym robit...bola som aj na krvnych testoch, vsetko bolo ok, len mi zistili, ze som niekedy v minulosti prekonala helikobactera....a neaku monocyklo alebo ja neviem co to je za nazov....jednoducho este nieco ine....o dva tyzdne idem aj na sono brucha.....a vraj sedimentaciu mam v poho 7-7,5 (ja sav tom nevyznam)....a mala som aj streptokoka pred dvoma mesiacmi....tak som chcela vedit, co by mi pomohlo na ten moj pocit na vracanie, lebo som si kupila aj neake homeopatika, ale myslim, ze to asi nebude to prave orechove....a este som chcela vediet, ci by mi nemohlo byt zle z toho helicobactera, ktoreho som niekedy mala v sebe....vraj moj organizmus sa s nim vyrovnal sam, tak mi bolo jpovedane.....co by si mi odporucil a poradil? zatial diky....
RNG,
no ved prave, teraz je infekcne obdobie stale , vsade choroby a tak berem to GSE stale , ale som tehotna prave na zimu som otehotnela a to vkuse je dakto chory, tak to berem. tak dufam ze mozem. v akych davkach teda?porad
RNG prosím Ťa ako funguje ten jód v tele u cýst?
ktorý konkrétne vyrobok a obsahom dole spominaneho enzymu mám hladat?
RNG,prosim,nevedel by si,ci je pravda,ze olivovy olej je najlepsi UV-filter,ked sa s nim natries na opalovanie.Niekde som precitala,ze ano .DAKUJEM.
zdenka, koloidnu striebornu vodu maju niektore lekarne a mozes ju dostat pravdepodobne aj v Lucenci, kde som povodne nainstaloval malovyrobne zariadenie na vyrobu striebornej vody vo firme Sklepareje.
Na GSE ti mozem poradit jedine Google.com.
Ja nezijem na Slovensku, takze miestne pomery poznam velmi slabo.