Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

najucinnejsie aloe je cerstvy gel z vnutra listov.
Pomerne kvalitny je aj nezahriaty cisty gel(97%+) , najlepsie ked je konzervovany len vitaminom C
Susene prasky z aloe su menej ucinne, najlepsie su tie, ktore boli susene vymrazovanim(lyofilizacia).
Podstatne menej kvalitne su tie, co boli vyrobene susenim gelu za tepla. Z tych sa robia aj rozne aloe drinky, ktore maju len zlomok ucinnosti(ked vobec) cerstveho gelu.

a2

RNG ano viem, preto som chcela vediet tvoj nazor na to. tak si to kupim radsej v lekarni i ked aj toto je v podstate z lekarne, nakolko pri objednani sa to da v lekarni v BA.

RNG

leerka, ja homeopatiu ako taku neuznavam vobec, lebo nie je zalozena na vedeckom zaklade a nevychadza zo statistiky ucinnosti, ale z viery v ucinnost , odvovodnovanu "pseudovedecky".
Homeopatiu(pravu, podla povodnej definicie) uz seriozna veda davno pochovala tam, kam patri, do minulosti spolu s alchymiou a inymi pseudovedami, zalozenymi na viere.
Na ine prostriedky sa neviem vyjadrit, lebo si nenapisala nazov a zlozenie.
Lekaren nie je najlepsi zdroj potravinovych doplnkov, lekaren je na predaj farmaceutickych liekov, to su dnes patentovane synteticke drogy.
Skus si najst doplnky na nete, na svete je hroada spolocnosti vyrabajucich a predavajucich celkom slusne doplnky, s dobrum zlozenim.
Ja osobne odporucam zinok vo forme glycinatu, citratu, askorbatu a proteinoveho chelatu. Davka 25 az 50 mg elementarneho zinku denne.
Selen vo forme selenovych kvasnic je pre vacsinu najvhodnejsi, davka 100 az 400 mcg denne

leerka

ahoj rng, dakujem za odpoved a zozeniem aj v lekarni neaky seriozny zinok a selen? a nemala som mononukleozu....ona mi jpovedala neaku chorobu, co sa zacinala na monocykloo alebo tak neak....nepametam si ju.....na toho streptokoka som brala antibiotika....a vraj toho helicobactera som prekonala niekedy davnejsie.......a co hovoirs na tie homeopatika....tie mi pomozu? beirem 1tabletku vzdy pred jedlom.....a to aloe vera staci ked budem pit alebo je aj vo forme nakych tabliet....a ako casto ho mam brat? diky...

RNG

a2, to nie je zlozenie, len zoznam latok. Zlozenie specifikuje presne kvantity(percenta, mg...) a ucinnost jednotlivych zloziek.
VBytazok z grapefruitovych jadierok moze mat rozne koncentracie a moze byt rozne vytazovany.
Citricidal naproti tomu je presny, patentovany a upraveny vytazok na ovela vyssiu aktivitu(ucinnost proti mikroorganizmom) ako len obycajny "vytazok". Preto hovorim, ze citricidal naozaj nema nikde uverejnene presne zlozenie a zda sa, ze jeho grapefruitovy vytazok je nieco celkom ine, ako citricidal.
Dufal som, ze vyrobcovia citrovitalu pouziju ako aktivnu latku citricidal, ale zda sa podla reakcii viacerych citatelov, ze ich skusenosti s citrovitalom su podstatne horsie ako vyrobky z citricidalom, ako napr GSE firmy NutriBiotics a to aj ked pouzivaju vyse dvojnasobne koncentracie(2 krat tolko kvapiek).

Napriek tomu je citrovital lepsi, ako nic, ked neviete dostat vyrobok obsahujuci citricidal, ako napr GSE.

RNG

leerka, helikobakter neodide sam, treba ho znicit.
Pouzitim antibiotik sa da znicit, zrejme si pouzivala atb na toho streptokoka a to ti ich mohlo znicit(zialbohu spolu s crevnou florou) odporucam ti ale pre istotu(a to odporucam kazdemu) brat
selen,
zinok kazdodennea aspon raz do tyzdna

probiotika pripadne
jod.

Na zaludok (regeneraciu poskodeneho helikobakterom) je dobre brat dumbier, sladovku hladkoplodu(DGL=deglycerrhyzed licorice=glycerrhyza glabra) a aloe vera.
....
Mononukleoza je seriozna choroba sposobena virusom Epstein Barr(ebv). Tento nikdy z tela nezmizne, len sa ho telo nauci potlacit na hladinu, kde je navonok 'Neskodny", podobne ako aj ine virusy v tele, ako herpesy, hpv, cmv...
Po mononukleoze je dolezite si regenerovat a vycistit pecen branim protokolu dr Berksona(najdes mnohokrat na fore)
Na usetrenie casu pridam z herpesov, plati to aj na ine virusy:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

RNG

a2, na vyrobkoch nevidim nikde zlozenie a formu(napr zinok ako glukonat, proteinovy chelat, selen ako selenometione, selenove kvasnice atd)
Takze nemozem posudit kvalitu.
Kvantita je dost mala, riadena zastaralymi odporucenymi dennymi davkami z roku 1948, ktorych sa farmacia zatato drzi(nedajboze, by mali doplnky naozaj liecivu ucinnost, komu by potom predavali lieky!)

RNG

leerka, helikobakter neodide sam, treba ho znicit.
Pouzitim antibiotik sa da znicit, zrejme si pouzivala atb na toho streptokoka a to ti ich mohlo znicit(zialbohu spolu s crevnou florou) odporucam ti ale pre istotu(a to odporucam kazdemu) brat
selen,
zinok kazdodennea aspon raz do tyzdna

probiotika pripadne
jod.

Na zaludok (regeneraciu poskodeneho helikobakterom) je dobre brat dumbier, sladovku hladkoplodu(DGL=deglycerrhyzed licorice=glycerrhyza glabra) a aloe vera.
....
Mononukleoza je seriozna choroba sposobena virusom Epstein Barr(ebv). Tento nikdy z tela nezmizne, len sa ho telo nauci potlacit na hladinu, kde je navonok 'Neskodny", podobne ako aj ine virusy v tele, ako herpesy, hpv, cmv...
Po mononukleoze je dolezite si regenerovat a vycistit pecen branim protokolu dr Berksona(najdes mnohokrat na fore)
Na usetrenie casu pridam z herpesov, plati to aj na ine virusy:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

RNG

a2, to nie je zlozenie, len zoznam latok. Zlozenie specifikuje presne kvantity(percenta, mg...) a ucinnost jednotlivych zloziek.
VBytazok z grapefruitovych jadierok moze mat rozne koncentracie a moze byt rozne vytazovany.
Citricidal naproti tomu je presny, patentovany a upraveny vytazok na ovela vyssiu aktivitu(ucinnost proti mikroorganizmom) ako len obycajny "vytazok". Preto hovorim, ze citricidal naozaj nema nikde uverejnene presne zlozenie a zda sa, ze jeho grapefruitovy vytazok je nieco celkom ine, ako citricidal.
Dufal som, ze vyrobcovia citrovitalu pouziju ako aktivnu latku citricidal, ale zda sa podla reakcii viacerych citatelov, ze ich skusenosti s citrovitalom su podstatne horsie ako vyrobky z citricidalom, ako napr GSE firmy NutriBiotics a to aj ked pouzivaju vyse dvojnasobne koncentracie(2 krat tolko kvapiek).

Napriek tomu je citrovital lepsi, ako nic, ked neviete dostat vyrobok obsahujuci citricidal, ako napr GSE.

leerka

ahoj rng, rada by som sa ta spytala na jednu vec..... vzdy pred jedlom alebo pocas dna, mi byva akoby na vracanie,a le nevraciam..... trva to uz asi dva tyzdne a neviem co s tym robit...bola som aj na krvnych testoch, vsetko bolo ok, len mi zistili, ze som niekedy v minulosti prekonala helikobactera....a neaku monocyklo alebo ja neviem co to je za nazov....jednoducho este nieco ine....o dva tyzdne idem aj na sono brucha.....a vraj sedimentaciu mam v poho 7-7,5 (ja sav tom nevyznam)....a mala som aj streptokoka pred dvoma mesiacmi....tak som chcela vedit, co by mi pomohlo na ten moj pocit na vracanie, lebo som si kupila aj neake homeopatika, ale myslim, ze to asi nebude to prave orechove....a este som chcela vediet, ci by mi nemohlo byt zle z toho helicobactera, ktoreho som niekedy mala v sebe....vraj moj organizmus sa s nim vyrovnal sam, tak mi bolo jpovedane.....co by si mi odporucil a poradil? zatial diky....