prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj RNG,prosim ta aky mas nazor na doplnky pycnogenol a na zralociu chrupavku?dakujem
Ďakujem.
dobry den chcela by som sa opytat,neviete ako zabranit tomu alebo co roit?v poslednej dobe mi sami od seba letia zuby:(no nie zuby ale 2zub mi odadol,vobec ma neboli,a teraz citim dalsie 2 ze lahko pojdu dole ,lebo z miesta kde rastu teda uplne pod zubom mam taku ako sklovinu zltu a tym ked do nej zaskrabnem,tak tie zubne stetinky mi ,,letia,,a tak sa ojim ze mi zase odpadne zub...doktorka na stitnej mi predpisala vitamny a,d vraj mam malo vapnika,ved kazdy den pijem mlieko a jem jogurty,co to moze byt?neje to priznak nejakej choroby?
ahoj RNG, chcela by som sa ta spytat, ci poznas vyrobok "cerveny drak" od algy. je to doplnok stravy.obsahuje chlorellu, extrakty bylin ako gingo, pagastan,... vraj je to prirodny produkt a pomaha na depresie, poruchy travenia, unavu. mas s tym nejake skusenosti?
RNG tak uz mam koloidne striebro. chcem sa opytat ci to ma byt cire ako voda? lebo nie je, je taka slabo zltohneda farba. dala som si za lyzicku ked som prisla domov. ako casto to mam uzivat? rano, na obed a vecer? a ako zistim ci nie som nahodou precitlivela na metalicke striebro? vtedy sa to nema uzivat.a nasla som aj biozinok od jednej firmy co som este objednavala a ma taketo zlozenie: glukoza 201 mg, vajecny bielok prasok 68 mg, zink lactate (laktat zinku)1 mg. co nan hovoris???
sanna, neber pupalkovy/borakovy olej, yam, danianu cohosh ani nic ine co moze menit hormonalne hladiny.
Pupalkovy/borakovy olej ale tehotne pouzivaju pri prenosenych detoch namiesto vyvolavaciek porodu.
velka vdara RNG, uf, ale GSE mi dochadzda :((
nevies poradit kde ho teraz mozem narychlo zohnat?TEDA TAKE CO SOM MALA OD TEBA CHCEM
a este co by som mohla, vlastne mala teraz uzivat v tehotenstve? napr. beriem este aloe vera gel vzdy ked si spomeniem-teda tiez takmer denne taktiez probiotika tie od teba este som nasla v zasobe tak 3-4x do tyzdna jak si spomeniem a este nejake klasicke multivit. pre tehotne. Co by bolo este dobre?mam sa niecomu konkretnemu vyvarovat?
:))
dakujem. jasne, je to kalium jodid. a ja ze co za kilojaule pises...:)) este som nebola "zobudena"
leerka, ja homeopatiu ako taku neuznavam vobec, lebo nie je zalozena na vedeckom zaklade a nevychadza zo statistiky ucinnosti, ale z viery v ucinnost , odvovodnovanu "pseudovedecky".
Homeopatiu(pravu, podla povodnej definicie) uz seriozna veda davno pochovala tam, kam patri, do minulosti spolu s alchymiou a inymi pseudovedami, zalozenymi na viere.
Na ine prostriedky sa neviem vyjadrit, lebo si nenapisala nazov a zlozenie.
Lekaren nie je najlepsi zdroj potravinovych doplnkov, lekaren je na predaj farmaceutickych liekov, to su dnes patentovane synteticke drogy.
Skus si najst doplnky na nete, na svete je hroada spolocnosti vyrabajucich a predavajucich celkom slusne doplnky, s dobrum zlozenim.
Ja osobne odporucam zinok vo forme glycinatu, citratu, askorbatu a proteinoveho chelatu. Davka 25 az 50 mg elementarneho zinku denne.
Selen vo forme selenovych kvasnic je pre vacsinu najvhodnejsi, davka 100 az 400 mcg denne