prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, dnes mi prisli doplnky a na strenth enzyme je napisane, ze 1x2 s jedlom. Pamatam si, len neviem ci dobre, ze nejakych vela stran dozadu si radil 3x2 tbl hodinu pred jedlom na vycistenie organizmu-cysta+endometrioza. mozem s tym aj chlorelu? tiez mam Bkomplex,Cvit. s echinaceou, zinok, selen, radia 1x1, moze sa to naraz alebo s nejakym odstupom, pripadne nieco rano a nieco vecer? Moze uzivat aj 13 rocny syn a skoro 17 rocna dcera? doplnky mam z puritan´s pride. pre manzela mam saw palmeto, 1x1 pisu. co myslis, uz ked sa raz zacne s doplnkami, treba stale brat, alebo potom moze byt prestavka, alebo uplne vynechanie doplnkov? dakujem
RNG prosim ta nevies mi poradit,kde sa da kupit cerstvy lotosovy koren? Udajne je velmi dobry na odhlienenie
ahoj RNG, viem, ze stevia je vhodna pre diabetikov, no chcem sa opytat, ci mozu diabetici aj steviovy prasok, ktoreho zlozenie je nasledovne:
extrakt z rastliny stevia sladka (stevia rebaudiana), glykosidy 95%, rebaudiosid A 80%.
...hlavne tie glykosidy ma tam strasia, neviem, co to je.
dakujem.
RNG dakujem :)
dakujem,tak to potom ani tu zralociu chr.neobjednavam zbytocne...ten pycnogenol je sice drahy ale nasla som fajn cenu 60cps.100mg za 29USD HealthyOrigins tak sa celkom da...hlavne ze zabera :)vdaka este raz
moncika, pyknogenol je pomerne dobry ale pridrahy antioxidant.
Ja osobne uprednostnujem vitamin C a E a extrakt z hroznovych semien.,
Zrarocia chrupavka je sice uzitocny zdroj mukosacharidov, tj latok na klby a slachy, zialbohu reklama mu pripisala hromadu ucinkov, ktore nema.
Takze osobne ju neodporucam pre privysoku cenu. Obycajna zelatina za nu dostatocne dobre zastupi, tak isto obhryzanie kosti a huspenina.
martina, zle travenie znamena nedostatocne vstrebavanie vapnika. Zlte korene znamena vela streptokokov, ktore poskodzuju sklovinu.
Vyplachuj si zuby niekolkokrat denne roztokom GSE, to vybije tie streptokoky na korenoch zubov a zastavi rozpad skloviny.
evcca, nepoznam, zialbohu
ingainin, najdi si na nete( www.google.com )
Ja osobne pouzivam yam z firmy Puritan's Pride a Swanson
Co maju na Slovensku, nemam ani sajnu, ja tam totiz nebyvam
a2, precitlivelost na kovove striebro, to som este nepocul Striebro totiz v tele sa nezlucuje a tak neviem, ako by sposobilo histaminovu reakciu.
Zinku odporucam 25 az 50 mg nie jeden mg a plno cuktu. To je vlastne prakticky len cukrova pilulka, bio/nebio