Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

bromazepam je horsi pre telo(bromidy) ako Prozac(fluoxetine)
Brom vytlaca z tela jod, ktory je potrebny na hormony, enzymi a rozne procesy.
Zaroven je aj viac navykovy a ma ovela horsie nasledky pri preruseni alebo znizeni davky.

RNG

evcca, neviem, co presne chces. Fluoxetin(prozac) je synteticka antidepresivna droga s ucinkom SSRI)podobne ma aj prirodny SJW=lubovnik.
Kedze ma navykovost, pri znizovani davky alebo nahlom prestani su neprijemne efekty.
Tu ti pripojim trochu informacii na Fluoxetine
counsellingresource.com
Pri Prozac-u(fluoxetin) su aj ine neprijemne nasledky, otupuje to myslenie a po case uplne zmatie mozog, takze to povazujem za jeden z "oblbovakov"

RNG

hualuronicka kyselina a vseobecne hyaluronany su v tele potrebne pre kozu, klbovu hmotu a slachy.
Kedze molikuly ma velke, nemyslim si, ze kremy su ucinne(neprestupi cez kozu)
Moja oblubena forma, kde sa nachadza plno hyaluronanov je obhryzanie kosti a dobre do makka uvarenej koze na kolienkach, tiez huspenina(zivocisna zelatina)
Pre tych co nepoznaju tieto pozitky je hyaluronicka kyselina v tabletach, ucinne mnozstva su 100 mg a viac.

evcca

ahoj RNG, mam otazocku. beriem fluoxetin v lieku magrilan, pozerala som slovensky preklad letaku, ale nie je tam nic o zvyrazneni pocitov sledovania svojho tela pri znizovani davky. nemas nejaku dobru stranku na tento problem ohladom liekov? vdaka.

RNG

dragonfly, navody vyrobcov a klinicke rady na pouzitie su casto(spravidla) velmi rozdielne.
Co sa tyka pouzitoa saw palmetto, nemusi byt kazdodenne. Su cele tyzdne, ked ho neberiem, potom zas , ked citim, ze mi prostata strajkuje ich beriem par tyzdnov, kym problem nezmizne.
Inac pravdepodobne este ucinnejsi,, nez saw palmetto je vytazok z korenov zihlavy. Tiez velmi dobre su tekvicove jadietka a za studena vytlacany tekvicovy olej, ten obsahuje tiez plno sterolov uzitocnych na prostatu a srdce.

RNG

dragonfly, na enzymaticke cistenie intenzivne sa pouzivaju ovela vyssie davky, nez odporucane na bezne pouzitie.
Samozrejme pre inac zdraveho cloveka stacia aj ovela mensie davky.
Doplnky sa daju prakticky lubovolne kombinovat, len si treba davat pozor na pitie dostatocneho mnozstva vody, lebo sa jedna o silne koncentraty.
Treba pocuvat signaly tela a podla toho si riadit davky a tiez pripadny rozostup, nech v toho v zaludku nie je naraz privela. A to je zialbohu, vec velmi individualna, to ti nepomoze nic, len vyskusat na sebe, postupne od mensich davok po vacsie.
Telo ti povie, kedy ma dost. Pozor na echinaceu, nemozno ju pouzivat dlhsie ako 3 tyzdne bez pauzy aspon 2 tyzdne, lebo ju telo odmietne a moze vyvolat dokonca reakciu ako docasna alergia.
Ja osobne uprednostnujem astragalus, lebo ten sa moze brat stale, pripadne bazu a aloe vera.

RNG

martinko, upokoj sa , to su zlozky ktore su sladke v stevii. Hlavne steviosidy(glycosidy) a rebaudiosidy su zodpovedne za az vyse 300 nasobnu sladkost voci cukru.
Teoreticky by sa glykosidy mohli rozlozit na cukor, ale v tele nemame na to enzymi potrebne a naviac jedna sa len o strasne male davky, miesto kvanta cukru na sladenie.Takze efektivne pre telo, tieto zlozky neobsahuju ziadne volne sacharidy.