Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

alenda

Ďakujem za radu RNG, ale odpovedal si mi len na jednu otázku, tak mi poraď prosím ešte raz. Keď niekomu odpadne znamienko do rána po opálení slnkom a ostane mu len pigmentový fľak môže sa to vyvinúť v rakovinu aj po viac rokoch, ak má výsledky krvi už 3 roky v poriadku, alebo je mimo nebezpečenstva? A sú bežné výsledky krvi na takéto zisťovanie postačujúce? Alebo sa to dá zistiť len pomocou onkomarkerov? Tie sa asi pri bežných preventívnych výsledkoch krvi nezisťujú, alebo áno?

ingaing

Vaz.Macca!Ak vasa poznamka sa tykala mna,tak chcem vam vysvetlit,ze prosim o radu z toho dovodu,ze spominana koloidna voda sa vyraba v Lucenci na zariadeni,ktore tam namontoval RNG.Preto sa pytam na jeho kompetentny nazor ohladom davok.A tiez vam prajem dobre rano!:)

Macca

No myslim, ze tieto www.zdravie.sk platia pre vsetkych!

Informacie o liekoch dokonca najdete na nasej stranke www.zdravie.sk, alebo mozte poprosit o pomoc strycka googla.

ingaing

RNG,prosim o radu.Objednala som z Lucenca kolloidne striebro(vodu).Ale tel. mi povedali,ze treba uzivat 3-5 polievkovych lyzic denne.Avsak na nete vsade citam o kavovych lyzickach,alebo urcitom mnozstve kvapok..Tak co je teda spravne?Budte taky dobry a odpovedte mi.Vopred vdaka.

RNG

na tiansi nemam jednotny nazor, tych produktov je tam privela a mnohe su mi nezname osobne, aj ked som o nich pocul zbezne.
Ta serrapeptaza je popisama prakticky celkom spravne(az na to ze neodburava tuky z ciev na to su lepsie enzymi specificke na tuky, lipazy a lacny lecitin)
Aj davkovanie je celkove klinicky spravne,hlavne pre intenzivne cistenie tela a je to teda podla vysokej ceny za flasku dost drahy spas.
Su aj lacnejsie enzymaticke zmesy.
Kde to je ale nenahraditelne je rozpustanie krvnych zrazenin a blokad v cievach, kde spolu s nattokinazou je ovela ucinnejsie a s dlhsim posobenim, nez lekarmi pouzivana injekcna forma heparinu(tiez enzymaticky vytazok, ale z prasacich criev)
Na riedenie krvi staci 3x1 kapsula, pripadne aj menej(kapsula tu je 30 000 jednotiek). To kompletne zabrani tvoreniu zrazenin v cievach.