prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
co je potom na tom zle? na nezavazne talafatky je pokec. tu nech clovek dostane poradene a samozrejme aj to, kde sa k produktom dostane.
jeminenky nerobte tu z komara somara. ludia tu chodia pre informacie. zakazte ich a zruste to tu rovno cele...
ano, ujo gúgeľ existuje, ale je adresnejsie rovno hodit do fora link s danym produktom a tak sa o nom informovat, nie? chodi tu pekny pocet ludi. a cuduj sa svete, este aj komunikacia ma uroven. da sa tu dopracovat k hodnotnym info a ked sa poradi aj konkretny produkt?
dragonfly mas svatu pravdu
Vela tem ma uz v nazve nejaky vyrobok, hlavne kozmetika, HAK a tiez sa pise kde kto co za kolko kupil a ako mu to pomaha alebo nepomaha. v teme otazky na RNG vacsinou ked je odkaz na vyrobok na nejakom eshope, tak preto, aby nam RNG pozrel zlozenie, ci staci alebo aky ma nazor. aby sme nekupovali neucinne veci. v teme vas oblubeny parfem je tiez niekolko odkazov na parfemy. hladala som tu temu ci aj tam je pridane upozornenie. dufam, ze toto neodradi RNG chodit na toto forum a radit nam.
macca mas pravdu urobte pravidla aj na forum aj ja možem radit krem mast liecive rastliny atd rng budu utocit a na vas stale a len sa budete rozculovat ano aj ja možem na fore niečo nechtiac reklamovat a bojim sa aj teba kedy mi tam naskocis ale viem ze ste fajn a nechate ma tam pomahat ako sa da rdžte sa adminisrtat. a pekny vecer
Mne slo o to, ze tu isty ludia odkazovali na internetove eshopy a to je proti pravidlam. Ale to som predsa uz pisala ^^
no, ked ma clovek nejaky problem, hlada hned odpoved, v poradni cakate na odpoved aj sedem dni, tu su odpovede pruznejsie. nic proti nikomu, ale pruznost, rychlost a kvalitu tu pisanych odpovedi je dobra.
Dobry den. MAm stale tocenie hlavy a obcas take poskocenie srdca v hrudniku. Dva tydzne dozadu sa mi to zlepsovalo ale teraz to mam zase vsetko spat. Uzivam mineraly Nature Min, draselnu sol, b komplex. Naozaj uz neviem co by mi na toto mohlo pomoct. Velmi pekne Vam dakujem za Vasu odpoved.
odkazal si nas na pravidla a v nich je jasne napisane, ze nezamienat forum s poradnou...
Toto musi byt nejaky omyl. Som administrator fora a dbam tu na dodrziavanie pravidiel fora. Nikomu nezakazujem aby tu radil.