Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Na Slovensku su zatial silnejsie enzymove zmesi len zriedkave. Je tam este stale stary a velmi slaby Wobenzyme, z ktoreho treba ba slusnu cinnost(klinicku ucinnost) vyse 30 tabletiek denne.
Traviace enzymi zobrate na prazdny zaludok aspon hodinu pred jedlom sa vstrebaju do krvi, kde sa roznesu po celom tele a rozbijaju zhluky a velke molekuly na mensie, cim sa zrieduje aj lymfa a celkove odmoruje telo.
Ja pouzivam napr vyrobok megafirmy NBTY predavany cez jej siete maloobchodov ako Nature's Bounty, Puritan's Pride, Holland and Barrett, Doctor's Trust atd.
Ale aj rozne ine firmy maju dobre enzymaticke zmesy, ako napr firma Swanson Vitamins, NOW, Doctor's Best(ti maju jednu velmi silnu zmes) a ine.

nina26

Syndróm priepustného čreva (Leaky gut syndrome) je názov v súčasnosti stále bežnejšieho onemocnenia v ktorom zohráva úlohu organické poškodenie intestinálneho lemu, ktorý je viac priepustný, ako je obvyklé. Abnormálne veľké medzery v stene umožňujú prepúšťanie toxických materiálov do krvného obehu. Tie by boli za bežných okolností odmietnuté a odstránené.
RNG prosim Ta na taketo onemocnenie co je najvhodnejsie na zlepsenie stavu? Dakujem

pindik

julo1 to mas zbytocne behat po NASICH lekarnach a pytat nieco, co nam radi pan RNG.Ja som na tom bol tak isto.Cumeli na mna ako na blba.Ani o tych vyrobkoch nepoculi.U nas nic take nezozenies.Uz som si na to zvykol.Radsej sa nepytam a hladam to cez google na nete.

julo1

Ahoj, RNG. Dňa 16.2.si mi odpísal, že na zriedenie a zvyšenie cirkulácie lymfy pomáhajú niektoré enzýmy. Chodím však po lekárňach a lekárnici len krčia pleciami, že nevedia aké. Voľne sa predávajú u nás najmä bio-enzýmy a ďalšie tráviace enzýmy.Oni však nevedia, žeby mali vplyv na lymfu a nevedia mi ani nijaké špeciálne odporučiť. Vieš mi ty poradiť nejaký voľne dostupný prípravok, resp. ak je proti pravidlám jeho pomenovanie, aspoň zloženie s označením druhu enzýmov na zriedenie a zvýšenie cirkulácie lymfy? Ďakujem

alenda

Ďakujem za radu RNG, viem, že je to už rutina, tiež mi jedno znamienko vyrezávali. Lenže to znamienko o ktorom som ti písala mi samé do rána odpadlo a nič mi tam neostalo, a nebolo zrovna najmenšie, takže už sa asi nedá zistiť, či bolo zdravé, keď ho už nemám.

RNG

ladislav, nepoznam zlozenie tych nature minerals, ale ked nemaju vapnik a horcik v organickej forme a neobsahuju dost vitaminu D-3 a K, mozno ich vobec neabsorbujes.

RNG

ingaining, rozdiel je rada vyrobcu a klinicky ucinne davky.
Ja pouzivam napr na pokazeny zaludok minimum 2 lyzice koloidnej striebornej vody.
Inac na problemy dalej od zaludka neodporucam striebornu koloidnu vodu, lebo v zaludku sa premenia iony a aj znacna cast striebornych ciastociek na chloridy, ktore su v tak malych koncentraciach velmi malo ucinne. Ja osobne neodporucam masivne davky striebra do tela, lebo to uz nie je potravinovy doplnok ale kategoria lieky.

RNG

alenda, premena znamienok na rakovinne utvary je velmi zriedkava. Prvy priznak je prudke zvacsenie sa, kedy treba okamzite(v ten isty den podla moznosti) reagovat a nevyckavat.
Vyrezanie maleho znamienka je rutina pre koznych. Potom mozu dodatocne zistovat, ci sa jednalo o falosny poplach alebo nie.