prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mily RNG, chcem sa ta opytat na uzivanie caju z Vilcacory a branie horm. antikoncepcie. lebo napr. lubovnkik bodkovany mi bol magisterkou zakazani pri anti, tak sa radsej chcem informovat aj o tomto, aby som si viac neublizila :)
RNG,prosim ta,chcela som sa na nieco spytat.Len neviem ci mi budes vediet odpovedat.Rozmyslala som,ze ked LASTOVICNIK,jeho mlieko odstranuje bradavice,nemoze sa mlieko dat do pohara z vodou,par kvapiek a vypit,ABY SA V TELE ZNICILI VIRUSI VSETKY?
AKY MAS NA TO NAZOR?
ak ta to nebude otrravovat prisom ta napis mi na mail maria168@azet.sk
/nechodim tu uz stale na to forum,tak aby som si nasla odpoved/
...ale mozes,to napisat aj tu,ak by to pomohlo aj inym...
DAKUJEM TI VELMI PEKNE,ZA TVOJ CAS A RADU.
betaglukany su sacharidy,,ktore su casto v stenach rozlicnych bakterii a plesni, takze na ich pritomnost telo reaguje zvysenim poctu a aktivity roznych bielych krviniek.
Tym sa zvysi obranyschopnost=imunita tela
Klinicky ucinna davka je 3x400 mg intenzivne a 2x200 mg udrzobne.
mozem sa vas opytat akym sposobom pomahaju betaglukany imunite? dakujem
moncika, autohemoterapia je stara metoda, kde odobrana krv zo zily sa injektuje niekde inde do tkaniva v tele.
Velmi velke vysledky sa s tym nedosiahli, pokial nezacali do tej krvi pridavat rozne ine latky.
Najviac uspechu maju s ozonizaciou krvi(alebo nasytenie ozonom alebo oziarenie ultrafialovym svetlom a potom dodanie spat do tela ci uz do svalu alebo priamo do zil.
Takato ozonizovana krv vyprovokuje silnu reakciu tela, ktore sa zacne aktivne branit.Metoda je pouzivana pri roznych chorobach, vcitane autoimunnych a rakovin.
pipulienka, grape je po anglicky hrozno, grape seed extrakt je extrakt z hroznovych semien, velmi silny antioxidant(proantokyanidy)
Na Slovensku casto nazyvaju Grapefruit ako Grape, co je nespravne.
Vytazky zo semien Grapefruitu su silne antimikrobialne,najma upraveny aktivivany vytazok pod menom citricidal, ktory sa tu spomina casto, hlavne ako vyrobok GSE, kde je ho 33%.
navi na moje prekvapenie som tam nenasiel ani jedno tvrdenie, s ktorym by som uplne nesuhlasil.
Je to velmi dobre napisane. Inac na cistenie ladvin je nielen kyselina citronova , ale aj mnohe ine rastlinne kyseliny, ako jablcna(malic) berbericka, vinna a pod.
Na dnu(gout) je napriklad vyborne zjest 10 ceresni denne(aj ceresnovy kompot zbavi), samozrejme treba odstranit hlavnu pricinu, jedla s vysokym obsahom stavelanov a vytvarajuce mnozstvo kyseliny mocovej a nahradit ich jedlami s obsahom cistiacich kyselin a enzymov(tj surovych zelenin(hlavne cvikla, stonkovy celer, cilantro...) a niektorych ovoci, ako papaja, ananas, licium(Goji) a inymi, bohatymi na enzymi
RNG,je dobry antioxidant extrakt z tmaveho,modreho,fialoveho hrozna?Je to podobne ako z grep.semienok,alebo nie?
moncika, autohemoterapia je stara metoda, kde odobrana krv zo zily sa injektuje niekde inde do tkaniva v tele.
Velmi velke vysledky sa s tym nedosiahli, pokial nezacali do tej krvi pridavat rozne ine latky.
Najviac uspechu maju s ozonizaciou krvi(alebo nasytenie ozonom alebo oziarenie ultrafialovym svetlom a potom dodanie spat do tela ci uz do svalu alebo priamo do zil.
Takato ozonizovana krv vyprovokuje silnu reakciu tela, ktore sa zacne aktivne branit.Metoda je pouzivana pri roznych chorobach, vcitane autoimunnych a rakovin.
RNG, ako vnímaš tento článok? www.casopisimidz.sk