Otázky na RNG

mariaj

EO,mam taku smolu na tu intoleranciu,ze mi nedovoli uzivat nieco kazdym dnom,tak vsetko striedam i ten oreganovy olej.Prosim Ta,kde kupujes ten tekuty multivitamin?Ja si dam obcas tabletu,obcas sumivy,a ten tekuty by bolo nieco dalsie, co by som si mohla dat a mala by som castejsie multivitaminy.DAKUJEM.A prosim Ta,ako si prisla na to,ze mas problem s potravinami?Prisiel Ti na to doktor?

RNG

reobotrom, ja beriem dnes asi 4 gramy kyseliny askorbovej v caji, vypijem ho asi 1.5 litra za den postupne.
Ale neber tolko hned od zaciatku, telo si potrebuje na to navyknut. Zacni od jedneho-gramu a postupne zvysuj do "crevnej tolerancie" tj pokial nezacnes mat pririedku stolicu.Tak totiz creva reaguju na prikysle jedla vseobecne.

RNG

reobotrom, ja beriem dnes asi 4 gramy kyseliny askorbovej v caji, vypijem ho asi 1.5 litra za den postupne.
Ale neber tolko hned od zaciatku, telo si potrebuje na to navyknut. Zacni od jedneho-gramu a postupne zvysuj do "crevnej tolerancie" tj pokial nezacnes mat pririedku stolicu.Tak totiz creva reaguju na prikysle jedla vseobecne.

robotrom

RNG,takze ten v prasku vit.C mozem pit trebars v caji,alebo si dat do vody a tak cely den popijat?Ak ano,tak kolko z toho produktu co som ti uviedol mi odporucas si dat do tej vody a kolko vlastne dcl vodytreba na to?

RNG

Phytoestrogeny su rastlinne latky s podobnou ucinnostou, ako estrogen.
Na narast svalstva treba naopak androgenne hormony("muzske") ako napr testosteron.
Z phytoestrogenu ti mozu narast prsia, ako zene, hahaha.
Inac , ja sa neodporucam hrat s prirodou a hormonalnymi hladinami, pokial to nepotrebujes pre zdravie, lebo na to sa da paradne doplatit.

RNG

robotrom, vstrebavanie cez sliznicu sice je dost ucinne pre malicke molekuly a vitamin C(kyselina askorbova) ma malu molekulu, ale ona sa vyborne vstrebava aj cez zaludok. Ostatne v tom je tiez uzitocne ako doplnok potravin

pytoestrogeen

dobry den chcla by som vediet ci pripravok pytoestrogen podporuje travenie,metabolizmus rast svalovej hmoty a aj ucinny na prsia?teda narat...dakujem

eo

ja som dlhe roky trpela alergiami,chronickymi zapalmi,
sammozrejme ze som vylucila mnozstvo stravy z mojej diety/mlieko,bielu muku,vajcia,a pod...../Poznala som velku zmenu ale uz 2 roky kazde rano beriem na lacno/oreganovy olej+ multi vitamin tekuty+greensFirst(co su vytazky z ovocia a zeleniny
www.greensfirst.com
moj manzel videl vo mne rozdiel aj on zacal kazde rano brat teto zmes

mariaj

Ten clanok o tej potravinovej intolerancii je urcite pravdivy.Ja tu intoleranciu mam tiez.Priznaky mam niektore ine,ako ta pani,ale mnohe,ktore sa tam dalej spominaju.Bolo to neopisatelne zufalstvo,kym som na to prisla,ze moje potiaze su z potravin.Pri istej prilezitosti som musela drzat dietu,a vtedy som na to prisla.Urcite je to dedicne,lebo na to iste ochorela aj moja mama,avsak neskor ako ja.Alebo nieco chytlave to sposobilo?V kazdom pripade som rada,ze sa o tom hovori uz viac,lebo nas mali dlho za blaznov.Potom niekto povedal,ze alergia,ale ani to nebolo to prave.