prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,mna len tak napadlo,lebo ja som si natrela tym mliekom bradavice,ale nie vsetky a vsetky som mala prec,tak asi ako sa mi to mlieko dostalo do krvi,tak posobilo aj na tie,co neboli natrete...
preto ma to napadlo,ci by nebolo dobre aj do vody/neprehanat tym,len tak jednu dva kvapky do pohara z vodou a vypit a raz do tyzdna/
...asi by skor vedeli poradit bylinkari...
...ale aj tak ti velmi pekne dakujem...
este som zabudla, najcitlivejsi je na sladke, sladkosti sice nejem, ale mam na mysli ovocie a tak
RNG:este ma tak napadlo, uz dost dlho mam citlivy zub, stolicku, je zaplombovana, ale lekarka tvrdi ze to nic nie je, lebo plomba drzi. nemoze to mat nieco do cinenia s vyrazkami? pred par mesiacmi ma bolievala hlava a nevedeli prist nato, co to je, tak mi robili aj testy krvi na leukocyty ci co, a vysledky boli dobre, znamena to ze ten zub nerobi sarapatu?
lilka, vajcia a cokolada obsahuju trosku tvrdnucich tukov, ale to nie je katastrofa.Viac je v starych syroch a hovadzom mase, takze opatrne s nimi. Ryby su OK.
Vyhybaj sa prazenym veciam, vcitane oprazanym orieskom a semenam. Vysokou teplotou sa totiz znicia tuky a zmenia na vysychave, tj tvrdnuce, hlavne to plati pre nenasytene rastlinne oleje.
RNG:dakujem, ja sa pytam lebo ja si vsetko peciem sama, len ci mozem sem-tam bobalky, kam som dala vajce. a co to mlieko?
lilka 27, tak zle to zase nie je.
Problem je, ze sa prakticky vo vsetkychn potravinarskych vyrobkoch pouzivaju hydrogenizovane rastlinne oleje, takze sa clovek musi viacmenej vyhybat vsetkym potravinarskym vyrobkom a varit a piect zo surovin.
Jedine tak ma istotu, ze nedostane do tela znicene tvrdnuce tuky(vysychave), ale len cerstve maslo, a panenske rastlinne oleje, ktore netvrdnu tj nemozu zapchat tukove kanaliky.
ani vajicka(v pecenom celozrnom ceste) sa kvoli tukom nesmu jest pri akne? a co kozie mlieko-domace a kysle?
una de gato
iwuuska, Vilcacora(cats claw=una de garo=uncaria tometosa) je v ludovom lekarstve pouzivane ako antikoncepcia, takze pochybujem ze by mala nejake zle reakcie s antikoncepciou. Samozrejme je nevhodna pre tehotne zeny, kde moze sposobit v zriedkavych pripadoch vo vacsich davkach potraty.
maria, lastovicnikom VYPALUJU bradavice, rozhodne neviem o tom, ze by bol bezpecny ako potravinovy doplnok.
Ak hladas nieco doma(na slovensku) rastuce antiviralne, mas tam bazu. Bazova stava, lekvar aj cerstve/mrazene plody a kvety su antiviralne.