Otázky na RNG

[zruseny12]

RNG,mna len tak napadlo,lebo ja som si natrela tym mliekom bradavice,ale nie vsetky a vsetky som mala prec,tak asi ako sa mi to mlieko dostalo do krvi,tak posobilo aj na tie,co neboli natrete...
preto ma to napadlo,ci by nebolo dobre aj do vody/neprehanat tym,len tak jednu dva kvapky do pohara z vodou a vypit a raz do tyzdna/
...asi by skor vedeli poradit bylinkari...
...ale aj tak ti velmi pekne dakujem...

lilka27

RNG:este ma tak napadlo, uz dost dlho mam citlivy zub, stolicku, je zaplombovana, ale lekarka tvrdi ze to nic nie je, lebo plomba drzi. nemoze to mat nieco do cinenia s vyrazkami? pred par mesiacmi ma bolievala hlava a nevedeli prist nato, co to je, tak mi robili aj testy krvi na leukocyty ci co, a vysledky boli dobre, znamena to ze ten zub nerobi sarapatu?

RNG

lilka, vajcia a cokolada obsahuju trosku tvrdnucich tukov, ale to nie je katastrofa.Viac je v starych syroch a hovadzom mase, takze opatrne s nimi. Ryby su OK.
Vyhybaj sa prazenym veciam, vcitane oprazanym orieskom a semenam. Vysokou teplotou sa totiz znicia tuky a zmenia na vysychave, tj tvrdnuce, hlavne to plati pre nenasytene rastlinne oleje.

lilka27

RNG:dakujem, ja sa pytam lebo ja si vsetko peciem sama, len ci mozem sem-tam bobalky, kam som dala vajce. a co to mlieko?

RNG

lilka 27, tak zle to zase nie je.
Problem je, ze sa prakticky vo vsetkychn potravinarskych vyrobkoch pouzivaju hydrogenizovane rastlinne oleje, takze sa clovek musi viacmenej vyhybat vsetkym potravinarskym vyrobkom a varit a piect zo surovin.
Jedine tak ma istotu, ze nedostane do tela znicene tvrdnuce tuky(vysychave), ale len cerstve maslo, a panenske rastlinne oleje, ktore netvrdnu tj nemozu zapchat tukove kanaliky.

RNG

iwuuska, Vilcacora(cats claw=una de garo=uncaria tometosa) je v ludovom lekarstve pouzivane ako antikoncepcia, takze pochybujem ze by mala nejake zle reakcie s antikoncepciou. Samozrejme je nevhodna pre tehotne zeny, kde moze sposobit v zriedkavych pripadoch vo vacsich davkach potraty.

RNG

maria, lastovicnikom VYPALUJU bradavice, rozhodne neviem o tom, ze by bol bezpecny ako potravinovy doplnok.
Ak hladas nieco doma(na slovensku) rastuce antiviralne, mas tam bazu. Bazova stava, lekvar aj cerstve/mrazene plody a kvety su antiviralne.