Otázky na RNG

rucicka

a ten kokosovy olej kde kupim v lekarni?a co sa tyka tych enzymov moholby si mi prosim ta nieco odporucit?

trapi ma to odjakziva..a neviem uz co s tym..

RNG

rucicka, moze to byt nakaza na kozi alebo alergia na nejake jedla a zamorenie tela. Na vrch by som dal, kokosovy olej s par kvapkamim GSE.
Zvnutra by som sa precistil enzymami.

rucicka

RNG
prosim ta nevedel by si mi nieco poradit?uz roky ma trapia drobne cervenkaste vyrazticky od pliec k laktom..nejdu sa vytlacit...uz somz toho nestastna =(

RNG

lilka 27, zub je citlivy vtedy, ked nerv nie je vytiahnuty a kov sa ho dotyka, cim sposobuje pri kyslych pokrmoch(ovocne kyseliny) galvanicku reakciu.
To je nepodarena zubarska robota.
Plomba ma byt izolovana od nervu alebo nerv vytiahnuty.
Hnisave loziska pod zubom mozu byt malicke, takze sa casto neukazu na rtg zubov.
Na acne niekedy vplyva nakaza zaludka, najma helikobakter pilori.
Ten poskodzuje traviaci proces a do krvi sa dosatavaju privelke zhluky bielkovin co ovplyvnuje tvorby acni(telo sa ich snazi vyhodit cez kozu)

RNG

sapominany je tam aj betulin, velmi silne antiviralny prostriedok, ktory zialbohu nie je na trhu nikde, okrem Sibiri.
Betulin sa nachadza v brezovej kore vo velkych mnozstvach, lae je nerozpustny vo vode, takze treba z neho robit alkoholicke tinktury(3 diely cisteho alkoholu, 1 diel praskovej vrchnej brezovej kory)Za 2 tyzdne s kazdodennym pretriasanim uzavretej flase sliat tmavu tekutinu, ktora obsahuje az 3% betulinu a tato tinktura je vhopdna aj na pitie,1-2 lyzicky denne, najlepsie do alkoholickeho mix drinku, ako napr brandy alexander(mlieko konak,cukor, muskatovy orech) betulin tomu da dost neprijemnu chut, ale da sa to pit. Inac da sa to zamiesat aj do mlieka(bez alkoholu), ale to je menej svandy.

RNG

mariaa, lastovicnikove mlieko obsahuje rozne latky, uzitocne aj skodlive. Nie je skodlivy prilis, lebo sa pouziva ako droga na caje, ale ja by som s nim extra neexperimentoval to nechavam na lekarov. A zatial z mojich zdrojov som nan(chelidonium majus=greater celadine) nic necital na pouzitie. Zo slovenskych zdrojov uvediem;
www.veronica.host.sk

RNG

lilka 27, zub je citlivy vtedy, ked nerv nie je vytiahnuty a kov sa ho dotyka, cim sposobuje pri kyslych pokrmoch(ovocne kyseliny) galvanicku reakciu.
To je nepodarena zubarska robota.
Plomba ma byt izolovana od nervu alebo nerv vytiahnuty.
Hnisave loziska pod zubom mozu byt malicke, takze sa casto neukazu na rtg zubov.
Na acne niekedy vplyva nakaza zaludka, najma helikobakter pilori.
Ten poskodzuje traviaci proces a do krvi sa dosatavaju privelke zhluky bielkovin co ovplyvnuje tvorby acni(telo sa ich snazi vyhodit cez kozu)