prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
co sa tyka davky hlohu, 2x1 gram suseneho ovocia + by malo stacit na znizenie tlaku.
muc, hladaj hloh, susene ovocie(Hawthorne)
Su aj silnejsie vytazky so standardizovanym obsahom vitexinu(1.5%+) ale osobne mam radsej ovocie v takom tvare, ako ho priroda dava.
maly pavuk, neviem co ine okrem sylimarinu ta Lagosa obsahuje, ale cisty Sylimarin (milk thistle=ostropestrec mariansky) brany s jedlom(tesne po jedle) by nemal sposobovat hnacky
RNG co hovoris na tento clanok? dolezite.sk
RNG,
nemozem jest sladke, ani cokoladu, retoze mam slabsiu alergiu na plesne - Candidu. Ked jem cokoladu, tak sa mi vyhodi na bokoch jazyka.....ale bez sladkeho to tiez nie je ono....mozem jest aspon 90% cokoladu? v nej asi nie je vela cukru, ze?
A co 70% cokolada?
Podotykam, ze pijem denne propolis, jem oreganovy olej, pouzivam GSE, jem vela zeleniny, takze proti plesni sa branim, ako viem...ide mi o tu cokoladu....dakujem.....
RNG ako dlho odporucas brat protokol dr.berksona?dakujem pekne :)
RNG prosim, ako sa vola vytazok z hlohu na znizovanie tlaku? a ake je denne davkovanie? diky
RNG, silimarin som nakoniec zohnala, predpisala mi ho moja gastro (volaju sa LAGOSA)beriem asi tyzden.. ale zacala som mat hnacky, a na pribalovom letaku sa pise ze moze sposobovat mierne hnacky.To preco???S mojim "prekonanym" IBS je to ako stupit z mlaky do kaluze.. Chcem si dat pecen doporiadku,ale ma nebavi behat stale na zachod:(((
RNG,tak urcite nebudem robit ziadne experimenty na sebe,ani na nikom inom,preto sa prave radsej najprv radim a tak....
len ma tak napadlo,ze ci by sa nedalo aj zvnutra tymto mliekom znicit vsetky tieto hnusne virusy...dakujem za odpovede a stranky...
mariaj....dakujem ti velmi pekne...pekny den...