prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim ta aky mas nazor na autohemoterapiu?dakujem
ferra, rutin sa nenici velmi varenim.
Bioflavonoidy su aj v citrusovych plodinach a odporucil by som aj silne antioxidanty a lecitin na cistenie ciev.
Dobry den RNG. Potrebovala by som radu ohladom popraskanych cievoch a krcovych zil v tehotenstve. Rozhodla som sa konzumovat pohanku, kupila som si lupanu a neviem si s nou rady. Aka je najlepsia priprava, aby nedoslo k strate rutinu? Mozem ju chvilu povarit, alebo ju mam jest napucenu vo vode surovu. To iste s ovsenymi vlockami. Nevadi ked ich tri minutky povarim vo vode? Dakujem.
frontmax, tuky so strednym a kratkym retazcom(mensie molekuly) v tele lepsie cestuju a lepsie sa absorbuju. Telo ich vie spalovat aj na vyrobu mechanickej energie, na rozdiel od dlhsich retazcov.
O tom ze sa neukladaju v tejto forme neviem. Ale je to dost pravdepodobne ze sa ich ulozi menej, lebo ich telo vie lahsie spalit.
Usiko, triglyceridy je forma tukov v prirode.
Lipidy su jednoduche tuky. Lipoproteiny su tuky viazane na boelkoviny(proteiny) pozname ich aj pod menom cholesteroly.
DYSLIPOPROTEINEMIA je privela lipoproteinov=cholesterolov v krvi.
Cholesteroly aj triglyceridy sa vytvaraju aj v peceni z prebytocnych cukrov.
Ich vyroba sa da znizit pravidelnym pouzivanim
lecitinu a
policosanolu.
A samozrejme menej cukrov a jemnych muk.
RNG, prosim ta, preco ma kokosovy tuk ine vlastnosti nez tuky, obsahujuce tuky s dlhsimi molekulami?
aky telesny proces zohrava ulohu v tom, ze MCT (tuky so strednym retazcom) su telom spracovavane inak nez tuky s dlhsimi retazcami?
je pravda, ze tieto tuky telo nevie ukladat?
diky
A ESTE SOM ZABUDLA, PROSIM VAS, AKY JE ROZDIEL MEDZI LIPOPROTEINMI A TRIGLYCERIDMI V KRVI......? DAKUJEM ESTE RAZ,,,,
RNG, PROSIM AKY JE ROZDIEL MEDZI TRIACYLGLYCEROLEMIOU A DISLIPOPROTEINEMIOU? PRIATEL MA TIE VYSOKE HODNOTY TUKOV V KRVI,CO SOM VAM UZ PISALA V MAILI, ALE SA MI ZDA, ZE SU TUKY A TUKY, ZE TO NIE JE JEDNO, AKYCH TUKOV...CI MYLIM SA? TOTIZ, DOTERAZ SME HOVORILI DOMA O ZVYSENEJ HLADINE TUKOV V KRVI, A VCERA DONIESOL OD SVOJEJ LEKARKY LETAK NA DIETU PRI DYSLIPOPROTEINEMII.....TAK TERAZ NEVIEM.....NA NETE TOHO FAKT VELA NIE JE....DAKUJEM ZA ODPOVED.