Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

robotrom

RNG,prave som cital,ze denne uzivas praskovu formu vit.C.Nasiel som tiez jeden taky preparat cez angl.stranky,len mi ho odobry,ci je dobry.
Je to praskovy vit.C+Bioflavonoidy,1g´=505mgvit.C-kys.askorbovej +85mg Citrus Bioflavonoidy.dalejj obsahuje obilniny ako ryza,muka,zeleninu ako mrkva/Danus Carota/,prasok+ a ine ako oxid kremicity,pomaranc a tie Bioflavonoidy 85mg.Tam sa ale pise,ze to treba dat pod jazyk a za 2 minuty sa to uplne vstrebe.Moze sa to dat aj do caju,vody a tak popijat ako vravis ty?Alebo tento pripravok je uplne nieco pomimo?Dakujem.

RNG

navi, vyborny clanok.
Ale mnohe z potravinovych alergii sa daju riesit dodanim extra enzymov.
A to aj pred jedlom 2 hodiny na precistenie organizmu aj s jedlom+kyseliny na zlepsenie travenia.

Na lepok zatial ale ucinny enzym nie je, zialbohu, takze pomoze len eliminacia, tj vyhybat sa potravinam obsahujucim lepok.
Pri potravinovych alergiach sa zamori telo a zaroven znici dobra probioticka flora v crevach, lebo sa tam pre zle natrevene jedlo rozmnozia rozne parazitne kultury.
Preto ludom s potravinovymi alergiami odporuca extra vlakniny a probiotika na zlepsenie cistenia traviaceho traktu a stabilizaciu flory.
Takto nebudu muset vylucit az tolko jediel zo svojej stravy.

RNG

delphia, obvykle odporucam caj z lyzice (6-7 gramov) lapacha(Pau D Arco).
Nikde nie je upozornenie na predavkovanie, pokial viem. Nebal by som sa tu davku aj zdvojnasobnit. Samozrejme, pokial nemas dovod, nepil by som ho zbytocne. Ale ked mas dovod, definitivne by som sa nezdrahal ho pit aj cele mesiace, ked treba.

RNG

dasenka, ten vitamin C n epises kolko ho je ale vymenujes pri tom 8 e-cikek, z ktorych jedno je skodlive a ostatne nepotrebne. Ja si davam do caju cistu kyselinu askorbovu, pol lyzicky=2 gramy, na cely den lyzicku=4 gramy bez akychkolvek inych latok. Takje to aj lacnejsie, aj lepsie, nahradim nim citron, ktory som si daval do caju predtym.
Na ten vitamin E-je to prirodna zmes vsetkych zloziek(alfa,beta,gama, delta tocoferol, to je vsetko spravne, ale nevidim tam ziadnu davku(mg alebo IU)
Ja odporucam osobne(je na to vyse 20 000 rozlicnych vyskumov dosial) davku okolo 400 IU denne, hlavne z hladiska srdca, ciev a infarktov, ale ucinne davky sa pohybuju od 100 do 800 IU, podla potreby a roznych lekarov.
Ked som na slnku cely den, zoberiem si dva dni najmenej 800 IU, to mi zabrani ocerveneniu ako pecene prasiatko.
Inac neutralne formy vitaminu C(ester C, kalcium askorbat atd) beriem len, ked musim kvoli virusom brat vysoke davky vitaminu C, co by moje creva nezniesli. Preto beriem neutralny vitamin C, az 1.5 gramu kazdu hodinu cely den a noc, maximalne 2-3 dni , to na virus obvykle uplne staci.

Narazil som este na draslik 500mg - glukonat,obsahuje este celulozu a nejaku rastl.zeleninu.Je dobre zlozenim na uzivanie a doplnenie nizkej hladiny kalia?

dassenka

Alebo co povies na C-ko 500mg:obsahuje extrakt z ceresne aceola,ester C,kys.L-ascorbovu,calcium ascorbate,ovoc,koncentrat pomaranc,citrusove bioflavonidy 20mg,neohesporidin 1mcg.

dassenka

RNG pozri prosim este na to C-ko ci je OK zlozenie ,pisala som ti o 10:59.
A este je dobre zlozenie vit.Eked obsahuje alfa+,beta+,gama+delta+TOKOFEROL+RASTLINNU ZLOZKU FAZULOVU SOJU+ZJEMNENY OLEJ.