Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

ganaton obsahuje itoprid HCl a to len 150 mg.
takze je slaby zdroj HCl, ktore zaludok potrebuje.Itoprid stimuluje pohyb ciastocne.

Vseobecne na travenie treba kyseliny, enzymi, probiotika a na cistenie traktu a posuv vlakniny.
Odporucam ti zdroj kyselin(ci uz priamo kyselinu z lekarne alebo betain HCl alebo pepsin HCl v davkach 500 az 1500 mg podla potreby a jedla,
Enzymaticke zmesy na zlepsenie travenia,
Viac vlaknin(zeleniny, psylium, pektiny)
a obcas si ozdravit crevnu floru zobratim probiotik, najlepsie na noc s jablkom.

vaneska

dobry vecer RNG,
chcem sa opytat, co by ste odporucili na spomalene travenie - tzv. lenivy zaludok (to je zaver vysetrenia na gastro)...bol mi predpisany ganaton...ale ja a lieky nie sme kamarati :(
poznate nejaku alternativu k tomu? alebo je to podla Vas ucinny liek.
dakujem...a viem, ze ste na podobnu otazku uz opovedali, cez google mi ju naslo, ale neda sa mi k nej dostat...
DAKUJEM KRASNE.

RNG

alenda, cesnak a cibula nenicia dobre bakterie=probiotika.
Collostrum je prve nadojene mledzivo(nie celkom mlieko), ktore neobsahuje ziadne bakterie.
Je vyborne na regeneraciu zdravej crevnej flory a bohaty zdroj protilatok(imunoglobulinov) na zvysenie imunity=obranyschopnosti tela.

certulinka66

RNG..aplikovala som si jod na podbruško, ten sa mi za 2 hodiny uplne vstrebal ako často ho mám požívať?stačí raz za týždeň ako ste spomínal?

alenda

RNG, poraď mi prosím, či konzumácia cesnaku a cibule môže zničiť aj dobré baktérie, ktoré obsahuje Colostrum.

RNG

moncika, zauimavy clanok, len celkom nekupim tu neskodnost fajcenia, lebo dechty sposobuju napr rakovinu zaludka, tj poskodzuju iste aj pluca.
Samozrejme to este nemusi viest k rakovine a spojenie medzi nikotinom a rakovinou nebolo nikako dokazane, a nikotin sa nachadza v roznych plodinach, nielen tabakovych listoch.
Podobne triky a maskovania roznych problemov sa zialbohu v zdravotnom priemysle prevadza systematicky na tisice.
Tlac a komunikacie su v rukach kliky, ktora ich pouziva na cokolvek akokolvek sa im to hodi. Ale rakovina pluc tu bola (v mensich mnozstvach) aj pred nuklearnymi pokusmi, tj ma aj ine priciny, cast z toho mozu byt dechty, cast mozno organicke chloraty a flooraty, ktore su tiez karcinogenne(mutagenicke) ako napr trichloretylen, tetrachloretylen,chloramin atd.

RNG

Usiko, v 90% cokolade moze byt len 10% cukru maximalne, takze na 100 gramov je tam len 2 lyzicky cukru=10 gramov.
Prisna protikandidova dieta je pod 20gramov sacharidov.

RNG

Protokol dr berksona na precistenie a regeneraciu pecene sa berie minimalne 3 tyzdne.
Pri vacsich poskodeniach pecene aj mesiace
Nakoniec to zavisi potom od krvnych skusok