Otázky na RNG

RNG

ruth, menovane rastlinne oleje su dobre aj na ichtiozu(supinatku) aj na suchu kozu.
Najlepsie sa nanasa kokosovy olej(malicko) tesne po sprseni na mokru pokozku a necha sa prirodzene vyschnut.

RNG

ruth, zmes kokosoveho oleja a cukru(jemny praskovy) je dobry na hojenie a mensie jazvy.
Ja do neho pridavam aj 3 kvapky GSE do lyzice masy pre istotu, co zabrani infekciam rany.
Inac aj avokadove alebo shea maslo je tiez dobre, tiez olej z palmivych semien(palm kernel), ktory ma ties stredne dlhe retazce mastnych kyselin, tj prenika dobre cez kozu

zlatino

dobry den RNG,prosim chcela by som vediet kedze mam zvyseny ater.index ako predchadzat dalsiemu zhorseniu,alebo co pomoze zastavit az klesnut do normy.vopred dakujem

resetka

RNG,prosim ta,odpis mi na moju otazku.Ked vypijem vytlacenu cestvu stavu z gepu,pisal si,ze sa pozastavi vyroba ENZYMOV V PECENI,nakolko tastava obsahuje NARINGIN.pRETO NEVIEM, CI MOZEM PO VYPITI TEJ STAVY UZIVAT V PRIEBEHU 24 HODIN DOPLNKY AKO VIT.c,e,SELEN ZINOK,....alebo to plati iba pre LIEKY,aby sa clovek nepredavkoval, kedze sa mu to nerozlozi v tele a moze sa to pocas tych 24 hodin nahromadit

ruth

Este by som Ta poprosila o radu pre mojho manzela,ma velmi suchu pokozku ,doslova sa z neho prasi,nepomaha ani pravidelne kremovanie,vsimla som si to aj na mojom 2 rocnom synovi .Kozna to zhodnotila ako Ichtyosis vulgaris.Dakujem

ruth

RNG,prosim Ta, poradis mi ,som dva tyzdne po operacii a jazvu mam velmi hrbolatu ako sa mam o nu starat, aby sa pekne zahojila.Mam to na viditelnom mieste.Dakujem