Otázky na RNG

zlatino

RNG,tak jedna sa o sklerozu mult.tak to oznacuju pri odberoch krvi a kedze mam zvysene hodnoty neviem co s tym,ako dalej a co by pomohlo aspon zastavit dalsie zvysovanie hodnot dakujem

muc

RNG prosim, ako davkovat pocas zimnych mesiacoch dospelemu omega 3 mastne kys. a AD vit? myslim ze decko sa da uzivat iba v zime nie? alebo je potrebne ich uzivat sustavne po cely rok?
dakujem za odpoved

RNG

bojka, zapaly v tele su z dovodov nahromadenia neziaducich latok .
Niektore mozu byt rozne zamorenia(splodiny travenia a nestravene nerozlozene zhluky,chemikalie, lieky), niektore toxiny, ktore produkuju rozne mikrobialne infekcie.
Hydrokortizon potlaca zapal ale inac ani necisti telo(dokonca sam je zamorenie) ani nepotlaca mikrobialne infekcie, dokonca naopak, potlaca reakcie tela na ne.

Episkleritis je zapal oka. Moze byt sposobeny vselicim, ale vo velkej vacsine je to oko napadnute roznymi mikrobialnymi infekciami.
Lekari oficialne na to maju tento komentar:
www.wrongdiagnosis.com
Ja osobne odporucam pouzit nieco, co je vhodne pre oci a ma co najsirsi zaber na vyhubenia mikrobov v oku.
Teda je to niekolkokrat denne koloidna strieborna voda(kvapky alebo spray)
a roztok GSE,6 kvapiek do dl vody(alebo citricidal, 3 kvapky do dl vody).
Ja som takm potlacil aj "pink eye"=dost casta infekcia z radu zapalov(episleritid) tiaz syndrom sucheho oka.
Ak mas tu infekciu prelezenu do celeho tela, samozrejme ocne kvapky nestacia, treba brat 60 kvapiek do litra vody a pit pomaly po glgach cely den(tj okrem kvapiek do oci a nosa, ta ista koncentracia)

RNG

Navi, kazdy vitamin sa da predavkovat teoreticky.
Co je tam skodlive, ze ich napadne bez uvedenia, aka davka je potrebna a aka je dokazatelne skodliva. Takze nechava tazisko rozhodnutia na lekaroch, ktori zialbohu poznaju len staru a davno prekonanu odporucenu dennu davku.
Zialbohu, to je robene nie z nevsimavosti a nahody, ale planovite a zamerne.Je to konkurencny boj sucasneho vacsinoveho zdravotneho priemyslu proti prirodnym doplnkom, ktore miektori lekari po dokladnom preskumani uznali za vhodne pre zlepsenie zdravia ludi a to zasahuje do ekonomie zdravotneho priemyslu, ktory pre svoju existenciu a vysoke prijmy potrebuje co najviac chorob a trvaly priliv pacientov. A samozrejme ziadne lacne metody, to by ich financne zruinovalo.
Pritom nesmieme zabudat cely cas, ze sa jedna o umele(synteticke) vitaminy v spominanych studiach

bojka

Prijemný deň RNG. Dnes ma prepustili na 6 den po hospitalizacii - episkleritida. Davali mi infuzne asi hydrocortizon prve 2 dni 200 a 3 dni 100. Samozrejme kvapky do oci. Vysledky v krvi a v moci ukazali zapal, rtg klbov OK, na mantox (ospravedlnujem sa ak som to nespravne napisala) som absolutne nezareagovala. Oko uz je v poriadku, len sa citim absolutne vycerpana a unavena. Prosim, ako mam dalej postupovat, ako sa dopatrat/nedopatrat zapalu, ako upravit stravu, ako dalej nasmerovat liecbu? DAKUJEM

Navy

A čo ostatné vitamíny, o ktorých uvádza dr. Bukovský toto: „Zvlášť veľké riziko je spojené s vitamínmi A, D, E a K, ktoré sú rozpustné v tukoch,“ upozorňuje doktor Bukovský. Z tela sa vylučujú oveľa pomalšie a ich nadmerný príjem môže byť toxický pre niektoré orgány, ako napríklad oči, obličky alebo pečeň. Z vitamínov rozpustných vo vode sú vo vyšších dávkach nebezpečné najmä pyridoxín (B6) a niacín (B3), ktoré môžu spôsobiť dočasné poškodenie nervov a pečene.

RNG

aaabbb, ja nezijem na Slovernsku, ale v USA. Kedze som s doplnkovymi obchodmi na Slovensku skoncil, mozem ti poradit len internetove obchody, z ktorych som si doplnky aj ja objednaval. Samozrejme, ze su v USA, odkial som tieto doplnky posielal na Slovensko.
Najdes ich na Google.com, snad niektory zo stoviek obchodov je ti to ochotny poslat aj na Slovensko.

RNG

navi, ja nemam rad posudzovanie osob, ale len faktov a teorii co tu reprezentuju.
Maly hacik, ktory sa malokto vsimne bolo, ze skodlive davky vitaminov a antioxidantov sa tykali SYNTETICKYCH, ktore som nikdy neodporucal az na vynimky, ktore su uplne identicke prirodnym.
Zase je tu opakovana stara loz, ze velke davky vitaminu C podporuju vznik ladvinovych kamenov.
Kyselina askorbova je vyborne rozpustna vo vode a nemoze vytvarat ziadne ladvinove kamene, ani jej soli nie.
Ladvinove kamene su v drvivej vacsine oxalaty(stavelany)vapenate, niekedy zriedkavejsie uhlicitany a sirany, tj vzdy slabo rozpustne formy mineralov.

RNG

resetka, narangin pozastavi na cas vyrobu niektorych enzymov v peceni, ktore su potrebne na rozklad mnohych liekov a takmsa ich hladina moze v krvi zvysit na nebezpecnu.
Pri potravinovych doplnkoch su nebezpecne hladiny velmi velmi vysoko a vacsina z nich vychadza mocom(aspon tie co si menovala, vodorozpustne a male molekuly) takze na ne netreba funkcia pecene vobec.
Takze s potravinovymi doplnkami mozes kludne pit grapefruitovu stavu, s mierou

aaabbb

RNG, prosim ta, chcela by som si kupit GSE. Mozes mi poradit, kde? Mam plucne chlamydie a nemozem sa z toho akosi dostat. Liecba ATB 3tyzdne, asi 2 tyzdne beriem oreganovy olej 2kv 2xdenne. Staci to?
geka2@azet.sk
DAKUJEM!!!