Viete mi s ním niekto pomôcť? Nemám ho diagnostikovaný, lekári vlastne nevedia, čo mi je, ale padla už aj táto alternatíva. Som príšerne unavená takmer stále, ráno sa zobudím a chce sa mi strašne spať, režú ma oči, som slabá neuveriteľne, malátna, nič nevládzam, niekedy sa mi ani pohnúť nechce. Zažili ste to? Alebo poznáte niekoho, kto to má tiež? a viete poradiť? Ďakujem. P.S.. Mám to už niekoľko rokov a nedá sa toho zbaviť...
Chronický únavový syndróm
Ivka 1 dá sa to zakúpiť v lekárni ?
Dievčatá veľmi dobre pomáha Aloe s prídavkom broskýň + včelí peľ v dražé.
Broskyne obsdahujú hodne draslíka a horčíka,čo blahodárne vplýva na činnosť
srdca a mozgu.Včelí peľ /musí nekontaminovaný/ obsahuje všetky vitamíny a stopové prvky,ktoré telu dodávajú všetko potrebné a máte aj dostatok energie.
tak sa spýtam ináč, je dobré užívať koloidné minerály ?
hm, to by si veľa chcela moja :-)
mne nedávno povedala endikrinologička že mám zmenenú štruktúru štítnej žľazy, odporúčala sledovať príjem jódu a zdravo sa stravovať. sem tam som unavená ale myslím že mi tento syndróm únavy hrozý tiež, aké vitamíny si mám zaobstarať, myslím nejaký jeden v ktorom bude všetko, je taký ?
Dakujem.Skusim sa tam popozerat.
17
neber to osobne, ale ako radu, ze si to treba vyhladat v podobnych temach
Na forum som sa dostala az teraz,takze temy predtym som nemala moznost citat.Ak som otravovala tak PREPAC RNG.
Alexia1.pekny vecer,ja mam tiez Syndrom chronickej unavy.Tak mi posledny krat napisala neur.do zaveru.Mam aj tetaniu,a tiez sa niekedy citim unavena,az zaspavam,su chvile kedy na mna padne taka unava,ze si musim lahnut,lebo nevladzem nic robit.Ale mam velmi nizky tlak,chybaju mi nejake vitam.a miner.a tu tetaniu,a este ine problemy zdr.Skus si dat zistit z krvi ake miner.a vitam.Ti chybaju a doplnit ich.Prajem vela stastia.