Chronický únavový syndróm

Príspevok v téme: Chronický únavový syndróm
alexia1

Viete mi s ním niekto pomôcť? Nemám ho diagnostikovaný, lekári vlastne nevedia, čo mi je, ale padla už aj táto alternatíva. Som príšerne unavená takmer stále, ráno sa zobudím a chce sa mi strašne spať, režú ma oči, som slabá neuveriteľne, malátna, nič nevládzam, niekedy sa mi ani pohnúť nechce. Zažili ste to? Alebo poznáte niekoho, kto to má tiež? a viete poradiť? Ďakujem. P.S.. Mám to už niekoľko rokov a nedá sa toho zbaviť...

RNG

Ine riesenie je brat enzymaticke doplnky s jedlom, pravidelne.
Je to mozne a ani nie prilis drahe dnes s modernymi enzymatickymi zmesami, ako napr Hulti-Enzyme a Betain HCl

RNG

Ako som uz zoparkrat zdoraznil, nedostatocna enzymaticka cinnost znamena ze napriek aj najlepsej strave telo nevie ani rozlozit ani absorbovat mnohe latky, vcitane mineralov(nizky drslik, nizky vapnik, magnezium, osteoporoza atd, dokonca aj nervove problemy = tetania a depresie). Gepova stava je velmi zdrava, ale obsahuje narangin, latku sposobujucu utlmenie tvorena enzymov v peceni na vyse 24 hodin. Preto ju neodporucam pit denne.
...
Viem, ze poradim nepopularne, ale cvikla a stonkovy celer aj na mineraly a hlavne na enzymi su lepsie na odstavovanie(tj len surove...)

[zruseny12]

je to tema:KAZDODENNE HNACKY a NAFUKNUTE BRUCHO-POMOOOOC/choroby vseobecne/tam sme pisali o tom a ked budes chciet potom ti este popisem nieco,len tu by sa to nemalo lebo je to ako reklama.Este sa pozriem ci nemam ten casopis ,alebo ci to nie je v archive...

959

Ano, to máš uplnu pravdu, že želenina je doležitá. Ja sa tiež snažím žiť zdravo. Každý deň si robím čerstvé šťavy - ráno grepovú, večer mrkvovú. Jem veľa zelenin. šalátov a všímam si, že som čím ďalej viacej nafúknutá, mávam vetry.Čo s tým? A pritom nechápem jednu vec: mám dlhoročné problémy s nízkou hodnotou draslíka. Teraz už 1 rok pijem štavy bohaté na draslík, popritom denne užívam kaliové tablety a teraz pri odbere krvi som mala hladinu draslíka stále pod hranicou. Nechápem. Robili mi aj všetky vyšetrenia- štít. žľaza, nadobličky, či mi niekde neunika a všetko bolo OK.Tiež som slabá, mám závraty a býva mi špatne.

[zruseny12]

hladam jednu temu pre tabe aby som nemusela stale pisat o tom istom tam sa aj vyjadrili iny o tej kapke,no iny asi 2zeny....a potom ked budes chciet este nieco kludne sa mozes opytat...rada ti napisem...

[zruseny12]

no ja osobne to nepoviem,ked chcem tak si to od vas kupim ked nie tak nie...to je len na nas...a je dobre,ze je niekto kto vie poradit...lebo niekto sa v tom nevyzna...

mariaj

bola som aj u gastroenterologa. vyhladala som aj uznavanu odbornicku.vraj tam nepatrim. alergolog,ze to nie je imunologickeho charakteru.mozno ten metabolizmus.