Viete mi s ním niekto pomôcť? Nemám ho diagnostikovaný, lekári vlastne nevedia, čo mi je, ale padla už aj táto alternatíva. Som príšerne unavená takmer stále, ráno sa zobudím a chce sa mi strašne spať, režú ma oči, som slabá neuveriteľne, malátna, nič nevládzam, niekedy sa mi ani pohnúť nechce. Zažili ste to? Alebo poznáte niekoho, kto to má tiež? a viete poradiť? Ďakujem. P.S.. Mám to už niekoľko rokov a nedá sa toho zbaviť...
Chronický únavový syndróm
Na to travenie by mohla pomoct tato kombinacia:
D-Riboza + lecitin + vitamin B5
Spirulina je vyborny zdroj roznych nukleickych kyselin vcitane ribozy.
Tiez to mam, alebo mal som. Nizky tlak, nizky cukor, stavy ako pri opilosti atd...
Co mi hodne pomohlo je D-riboza. Predava sa to ako sportovy doplnok a normalne by sa mala tvorit v tele v dostatocnom mnozstve v tzv. "Pentozovom cykle". Pri unavovom syndrome sa ale z urciteho dovodu vycerpa. Zdravy clovek, ale nepociti ziadnu zmenu.
Alexia 1, ber nielen magna B-6, tam nie su vsetky potrebne mineraly pre telo, aj nedostatok vapnika, draslika moze prispievat k tetanii. Skus brat na vecer kompletnu zmes na kosti, napr Bone reinforcer a 2 Spiruliny na lepsiu absorbciu.
pravdaže bývam často unavená, ale už z toho neodpadávam... (nie doslovne). občas sa mi točí hlava a občas ma prepadne taká slabosť, že som ako z papiera. ale ako vravím veľmi to neriešim a nepozastavujem sa nad tým
mariaa ja to mám zrejme tetániu a k tomu ešte zníženú poruchu štítnej žlazy, takže to nebude moja diagnóza. Začala som trochu cvičiť, viac piť, oveľa menej na to myslieť, mám už svoju domácnosť, tak trénujem výdrž, beriem MagneB6, vysadila som antidepresíva a teším sa zo života :)
alexia. napis. ake si mala este priznaky v minuloti.Mne to vchadza aj do oci aj ma bolievala hlava-to uz trochu preslo,a napis ci Ta to trochu posunulo a nieco si si vybrala ako budes pokracovat dalej.
Rng,dakujem.
cistenie tela trva dlho,niekedy az mesiace.
Ale zlepsenie travenia by malo byt vidiet a citit pomerne velmi rychlo.
RNG,napis,prosim,ci enzymy liecia az po case,alebo sa ulava citi hned a viac sa neulavuje,lebo je uz klinec trafeny po hlavicke.