Dobrý večer.
Ťažko sa mi sem píše, ale možno sa mi aspoň trochu uľaví.
Ja už neviem ako ďalej. Všetko sa na mňa valí.Mnohý asi poznáte ten kolotoč. Ráno len čo zazvonia hodiny treba zobudiť deti,vychystať ichdo školy, ísť za rovno nich do roboty, domov prídem o 17- tej, treba skontrolovať úlohy, navarť, upratať, nachystať desiatu s zrazu je večer aj 9 hodín. Sem tam pomôže staršia dcéra, ale teraz má dosť učenia. Manžel je alebo na poobednej, alebo sa hrá na PC, lebo treba si oddýchnuť.Ale je pravda, že v sobotu mi skoro vždy pomôže s upratovaním a s nákupom. K tomu sa pridajú problémy s rodinou /svokra, strýko, možno súd/ a človek je v keli. Začala som byť roztržitá tak, že minule som nemohla nájsť nôž do krájača na chlieb / skovávam ho zvlášť kvôli deťom/ a to som prehladala celý dom. Tak dobre som ho schovala. Včera som si chcela vytiahnuť peniaze z bankomatu, ale bohužial som si nespomenula na kód.A dnes som pre istotu zabudla dať nachystaný kvások do cesta.A to sa ešte v robote na mne vyvŕšila šéfová a tom som sa už aj rozplakala a akosi mi je stále do plaču. Tvrdila, že som neurobila robotu o ktorej viem, že som ju robila, /mám aj svedkov ktorý ma videli ako tie smeti vynášam /, a mám pocit, že sa snaží na mne vyvŕšiť, lebo sa bojí, že ju odvolajú. A to som len upratovačka, ale ako hromozvod super.Doma sa na mňa valia problémy amám pocit, že každému prinášam len smolu a probléma a ja už neviem ako ďalej. Ja viem treba si oddýchnuť, ale už asi ani to neviem a ako vyzerá taký spontánny smiech aj to som zabudla. A keď mi povie manžel že ma ľúbi, tak si pomyslím, že trepe a ani trochu ma to nepoteší.
Prepáčte, že som otravovala, ale aspoň niekde som sa mohla vyžalovať, aj keď to moc nepomohlo.Dúfam, že sa z toho nezasekne server.
Majte sa krásne