On-line psychológ, psychiater

vecernica

tera ,myslim si ze si pretazena alebo v strese. mozno viac relaxuj, aj ja om mala take stavy ,,chce to klud ono to prejde aj samo.Moje skusenosti s psychologmi su ,,ze nic neporiesia..ale je to zabavne

vecernica

babetko ,to je hrozne teraz som docitala ako sa k tebe zachovali.No na tvojom mieste by som si to este isla vytmavit s veducou a spytat sa peco si ta dovolili vyhodit nech ti to povie do oci a tiez s tou starsiou koleginou.Inak co sa tyka prace je to zle vsade, skusala si urad prace?Kamartky chodia stale na konkurz za tyden aj tri krat a priemerne po 2-3 tydnoch zozenu pracu..tak neviem. Mozno urad prace ti da aspon tu zdravotku aby si si ju z vlastneho neplatila a tiez snad nejuku inspiraciu ze ta budu nutit chodit na konkurzi aby si neupadla na snahe hladat si pracu

[zruseny12]

terra,urcite ti budu chybat nejake min.a vit.ktore telo ukludnia...dolezite su vsetky,ale najviac chybaju vit.sk.B....vapnik je dolezity...nehovorim,ze som uplnetaka bola ako ty,ale tiez som bola jeden cas velmi podrazdena vsetko ma razdva rozculilo....zacala som brat B-komplex forte,vapnik a este B6-magne...a mozem ti povedat,ze som omnoho kludnejsia az flegmaticka..../no to az tak nie,ale velmi mi pomohli tie doplnky/

terra

strasne sa rozculim,ked mi moja mama povie milacik alebo inak.a uz nehovorim,ked sa do mna stara.vtedy zo mna vyhrkne:NESTARAJ SA!SKLAPNI!atd.hrozne ma rozculi a kricim,ked niekomu napr.piska v nose,alebo mlaska,fuci atd.a nemusi to byt pocut.nedokazem sa na nieco sustredit.niekedy som dezorientovana.dojdem napr.do obchodu,vsetko je zrazu rozmazane,citim sa akoby som padala.raz som dokonca sedela v autobuse a nieco som si predstavovala.zrazu,ked som si akoby z toho "zobudila",nevedela som kde som .. je to cudne ale poviem este skor nieco,ako si to premyslim.prosim,pomozte niekto

veronika

Dobry den. Chcela by som vas poprosit o radu a dufam, ze sa najde niekto, kto sa aspon pokusi pomoct mi. Som da sa povedat strasne neviem ako to mam nazvat, mozno psychicky labilny clovek ? Strasne lahko sa rozculim a uz sa to opakuje castejsie a castejsie a ublizuje to nielen mne ale hlavne mojej mamine. Dnes som jej povedala po kratkej "hadke" drz hubu. Chcela som si to povedat len pre seba, ale bohuzial nepodarilo sa mi to. A toto sa deje uz niekolkykrat a potrebujem s tym pomoct.. lahko sa rozculim napr. aj pri tom ked niekto mlaska alebo fuci nosom.. a nechcem aby mi to vadilo... prosim pomozte mi niekto :((

monika.n.

uz dlhsi cas mi nic nevychadza.. vsetko co som si naplanovala stroskotalo.. som stale nestastna. a mam pocit ze som sama aj ked mam priatelov..chyba mi niekto blizky.. ale najviac zo vsetkeho ma stve moja kedysi najlepsia pkamaratka co o mna uz nestoji.. poznali sme sa od prveho rocnika v skole a drzali sme pri sebe ja som ju podrzala .. ona mna.. ale teraz ma priatela a uplne na mna kasle.... no ale moje problemy su s tymi vasimi nic.... nudim sa.. neznasam steny mojej izby

mimuška

Ahojte, ami neviem kde zacat. Potrebujem sa psychicky vyrovnat. Po 4 rocnom vztahu som sa rozisla s priatelom, velmi tazko a zle som to znasala, az tak ze som musela navstivit psychiatra a uz vyse roka sa stale liecim..a odvtedy som sama..stale som smutna, stale som sama doma, nic ma nebavi, velmi sa bojim smrti, stale ma nieco boli a podobne stavy..mam zopar kamaratiek ale tie su vsetky zadane tak sa castejsie venuju svojim priatelom a raz za cas si spomenu aj na mna.Ja uz takto dalej nevydrzim, potrebujem niekoho pri sebe, oporu!!mam vela kamaratov ale iba takych na sex a to ja nepotrebujem, ja potrebujem normalneho priatela - vztah aby som bola stastna!!!nic mi nerobi radost, z nicim som neni spokojna stastna. prosim ak mozte, poradte mi ako mam dalej pokracovat a co vlastne mam robit!!!dakujem

jajka

smutna...zbil ta..si tehotna..pije, je agresivny. Zjavne sa nestotoznil s ulohou otca...neostavaj s nim, nie si zanho vydata, tak sa rozidte. S malym ti aj tak nepomoze, budes rada ak ti bude platit vyzivne. Jeho spravanie sa bude len zhorsovat. To ze si to nepamata, nie je ospravedlnenie. Ak sa to este raz zopakuje, rozid sa s nim. Moze ta zbit tak, ze potratis.
Potrebujes, aby ti bol oporou, tehotenstvo ma byt radostnym ocakavanim, a nie prezivanym v strachu, vplyva to aj na to male, a velmi. Jednoducho, ak chce s tebou ostat, nech okamzite prestane pit. Zapoj ho do pripravy na dieta, ukazuj mu clanky o tehotenstve, o dietati.
Je dost mozne aj to, ze ta podvadza, ked sa po nociach flaka a pije.
Dobre si rozmysli, ci potrebujes takeho cloveka po svojom boku.

smutna

Mam 21 rokov a som vo 4 mesiaci tehotenstva. S priatelom byvame u mojej mami. Zacal chodi pozde domou, opity a nemal vysvetlenie. V takom to stave mi vykrikuje ze mi neveri ze dieta nieje jeho, nadava mi do ku..., p..., slapiek,....... Uz ma raz zbil ze som mala modriny ale to sme nebyvali u mami a ani o tom nevie. Bojim sa ze to urobi znova. Ked sa rano zobudi nic si nepamata, alebo len cast. Aspon to tvrdi. Co mam robit?
Mam s nimi vobec zit a odpustit mu, zase? A aj tak to nedodrzi? Pomozte mi