Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On-line psychológ, psychiater

123456789

Netusim ci nieco tajila alebo nie. Mala predtym aspon z toho co som sa napocuval a co viem ozaj dost vazne vztahy teda boli dva jedne 2 rocny a jeden rocny.. neviem co vlastne chce a ci ju ja chapem spravne teda ja ju asi ani nechapem to by som tu inak nepisal keby som chapal. no hlavne ide o to ze dnes som ju volal k sebe spat a ona mi hovori ze nevie 15 min sme si pisali ci ide ci nie a v kuse neviem a nakoniec povedala nejdem lebo sa musim ucit. hovorim dobre ale ak by si sla tak do 9 daj vediet ze viem .. a nic neozvala sa a potom som jej napisal ze tada asi nic z toho a povedala mi ze nevedela co mala odpisat na sms tak ze neodpisovala a ja hovorim ze fajn a ze ked nabuduce nechce ist nech to povie na rovinu ze nie ze sa nic nestane a ona zase ze keby nebola unavena a nemala by tolko ucenia ze ide.. tak do riti potom neviem cihej ci nie to nieje normalne toto... ja neviem ci mam este cakat alebo co mam robit.. ale v podstate mi ostava len cakat lebo ja sa nedokazem na nu vysrat a snazit sa zabudnut... uz len koli tomu ze presne viem co chcem a som ochotny istu dobu trpiet koli tomu kym sa k niecomu dopracujem....ale neviem ako mam chapat jej spravanie to je premna velky otaznik...

maminkaa

a ake ma ona skusenosti z predoslych vztahov? mozno sa boji nadviazat novy vztah lebo sa popalila. vidiet ze t si rozhodnuty, ale ona je nejaka divna- teda mne sa zda ze mozno ta chce, ale bojí sa.. alebo ti nieco zatajila, co jej na tebe vadi alebo skor- co jej chyba k tomu aby suhlasila s vasim vztahom.

123456789

maminkaa: dalsia vec co je problemom je ta ze ja uz nechcem vztah len tak mal som aj obycajny preto aby bolo mal som aj seriozny a teraz chcem fakt uz nieco dlhodobe co bude fakt trva dlho... a ona chc presne to iste presne uplne.. tak neviem ci mam cakat ci co mam

123456789

maminkaa: no ide o to ze ja som si isty ze svoje city len tak lahko a voci nej nezmenim a ani necchem menit.. to je po prve a ked sme sa o tom bavili tak sme dosli k tomu ze si sedime naozaj vo vsetkych smeroch a obidvaja vidime ze by to bolo pre nas dokonale partnerstvo problem je vsak v tom ze ja viem co chcem a ked sa sptam jej preco to neskusime ked by to mohlo byt fajn odpovie len neviem... alebo proste nie ona ma berie ako super kamarata... a potom vznikaju take situacie ze nemozes napr spat a som prve co ju napadne v hlave hned prezvoni ja jej zavolam a zase je spokojna.. ale ja jej nemozem robit poskoka...

maminkaa

aj ja som musela odbehnut. nuz... bud rad ze z toho nevznikol vztah nejako nasilu, a potom by si bol inak sklamany. vidis, zostante kamarati a takto to bude dobre... co povies.. iste ze sa trapis ked ju chces viac..ale dufaj ze to prejde, uzivatje si kamaratstvo. mozno sa to caom u nej zmeni, a potom ju uz mozno ani nebudes hciet.. len sa netrap..drzim ti palce nech si stastny

123456789

maminka: je jej somnou dobre ale fakt ako s kamaratom ja viem ze ona ce kamarastvo aspon si myslim ze si myslim spravne. casto krat jej aj nieco napisem a ona sa robi ako keby to tam nebolo len preto aby na to nemusela reagovat.. rada ide somnou von ale vzdy tvrdi ze iba kamaratstvo a citim ze to mysli ozaj problem sak je ze ja to neviem prijat a napriek tomu bojujem dalej stale a uz to nezvladam skoro vobec po psychickej stranke.. musim odbehnut ale odpis precitam si

maminkaa

no, nieco moze povedat a nieco ine si mysliet. podla mna, ak by ti teda povedala ze ta nelubi a nechce to, zobral by si to tak ako to povedala, nie? myslim si ze asi z jej stran nieco citis, z jej spravania, ze asi si mysli nieco ine, ako vraví? ci nie? naozj neviem. ako sa k tebe sprava? dava ti spravanim najavo, akoby to chcela? mas taky pocit? lebo ak ti rovno povedala ze to nechce a hotovo, ale stretavate sa, mozno fakt chce byt len takamoska a je jej s tebou fajn.

123456789

maminka: ide o to ze toto trva uz 4 mesiace a niesom si isty ci ma hodnotu este cakat.. myslim ze uz dost cakam a hlavne ona najprv pisala respektive davala podnety k tomu ze by to chcela skusit a ked som sem jej povedal ze by som rad vedel konecny verdikt nakolko to takto nejde dalej povedala nie pretoze vraj si to rozmyslela a nevie si topredstavit.. a dalsi problem je ten ze aj keby neviem co sa deje a ked by ma ze uz naozaj nechcela ona je typ cloveka co aj tak pride na tu flasu vina