Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On-line psychológ, psychiater

mistrala

prosim vas!Co je zeldox?Nikde to nemozem najst,akoby bol zakazany.Priatel na nom fici dva mesiace a sibe mu viac,ako ked siel na pecku.Dakujem

sarlatanka

skuste
www.poradna.sk
Inak ak nechces zmenit obvodaka a ani sa s nim natahovat,niekedy robia drahoty ze nadaju ti papierik ,,odporucanie ,tak navstiv sama psychologa ktoreho si vyberies, a dodatocne ak on ti zas da papier ze potrebujes konzultacie ,,ten papier od psychiatra daj obvodnemu ,,{A spatne sa to vybavi cez poistovnu a budes to mat platene}

7lola7

Mám hrozný strach z ľudí.Nedokážem byt v miestnosti s inými ľuďmi.Vzdy ma oblievajú poty,búši mi srdce,mám vysoký tlak....už neviem ako ďalej,lebo tento problém ma úplne izoluje od sveta...pomôžte

...

chcem sa len opytat mam ist ku psychologovi a tiez aj k psychiatrovi neviem preco k obidvom, aky je medzi nimi rozdiel ku ktoremu by som mala ist ako prvemu????

lejn

hmmm dik za link dufam ze mi aspon odpisu... sarlatanka vies nerad by som sla niekde k psychiatrovi a uz duplom nie k mojmu obvodnakovi lebo on ma sklamal po vsetkych strankach chcela som ho uz aj zmenit ale teraz nemam cas musim sa ucit...ale potrebujem fajk surne poradit

sarlatanka

su on line psychiatri ,ale priprav sa ze za napisany mail,,,ti daju zliznut okolo 500 sk a viac .Najprv im to musis zaplatit na ich konto a potom ti milostivo napisu mail co je na...no...neviem ci dobrej urovni a to pochybujem,,a za kazdy mail a rady chcu prachy mozno niektori 300 sk.Ale ich princim je aby si m co najviac pisala a oni veselo zarabali aj tak ti asi pisane slovo moc nepomoze ,,Asi ako tuto ked ti ludia radia. Mne tu celkom dobre poradili...Myslim ze chod za obvodnym on ti da papier a poistovna ti to preplati. Psychologa si potom mozes vybrat podla obvodu alebo kto ti bude sediet a nic nebudes platit.Tych platenych ti mozem poslat...ale mam o nich mienku ze su to v prvom rade podnikatelia.....

lejn

ak sa mozem pridat mam aj ja jeden problem ktory neviem odstranit ide o to ze mam zdravotne problemy lekari to nechali tak lebo nevedia co mi maju dat ako mi pomoct... tie zdr. problemy mi prechadzaju uz az do psychiky som uz s toho na dne a myslim si ze by som aj ja mala navstivit psychiatra len neviem ci to ma vyznam mam taky problem ze uz nedokazem ist ani von , nikam ist lebo mi pride nevolno... je to normalne? vie tu niekto na online psychiatra dik

vecernica

mimuska, mozno kazdy clovek sa rozisiel,,po mnohych rokoch,,je vela rozvedenych a tak. Skus nemysliet na to co bolo a pozerat sa co bude lebo je to tvoj zivot to vsetko co bolo nevratis a musis zabudnut ,len to ta osobodi,Lahko sa to pise a tazko robi. Ale mne vzdy pomohol klin klinom vybijat,,aj ked sa mi nikdy do noveho vztahu nechelo a nutila som sa,,nakoniec to bolo dobre..hlavne som zabudla.Nebol nijako dajm tomu lepsi ten novy vtah ale som nebola sama dokola z myslienkami o byvalom.Skus sa zoznmoavt na ayete ,alebo inej zoznamke. Mam vela kamaratov co su uz manzelia a tam sa nasli