On-line psychológ, psychiater

anka

kika,musis sama zistit aky je dovod zmeny tvojho postoja...ci sa ti zda byt vela ucenia alebo sa skor na to necitis...Co mne vraveli terajsi stvrtaci tak kvoli tej kvantite mali mnohi podobne pocity.Ja som to mala tazke,mozno vlastnou chybou,ale to sa da len tazko pochopit,lebo ja mam dlhodoby problem s jedlom.Do skoly som sa vratila,ale nebola som uplne ok,s nasimi som bola dohodnuta,ze ak to nepojde,tak ok...ale nakoniec to tak vobec nebolo...najviac mi ublizovalo to,ze mi davali najavo ze to prilis nafukujem,lebo chcem z tej skoly odist,co vobec nebola pravda.

kika2500

pre anka: ty to u seba ako vidis, ze to uz dostudujes? alebo uvazujes, ze to nechas? myslis ze by bolo setrnejsie pre okolie nechat sa vylucit, alebo jednoducho seknut a odist?

kika2500

no,mozno raz aj na tu kavu pojdeme,
ako si ty zvladla 2.rocnik, lebo ja mam pocit ze je to nezvladnutelne,a teraz uz celkom, ked mam v hlave iba to ze tam nechcem chodit.

janka

...vystudovala som Pedagogicku fakultu v BB. Bola som skoro dva roky v USA v New Yorku, vela som cestovala, moja anglictina je perfektna. Mam uzasneho priatela a planujeme rodinu. Toto vsetko by som nemala, keby som zostala na medine...Tiez som tam chcela ist sama a veeelmi. Lenze podla mna 18 rocny clovek nevie, co vsetko zivot obnasa. A ak je vychovavany tak, ze sa musi financne dost obmedzovat, je to ovela tazsie studovat na takej skole mimo domova - studovala som v Ceskej Republike.
ak mas hocijake otazky, kludne napis, odpoviem...

anka

ja chodim na medinu,rok som mala prerusenu skolu,lebo som mala zdravotne problemy,bolo to po prvom rocniku,vratila som sa,ale dakedy mam zmiesane pocity...

katkaxxx

psychologicke sluzby su platene aj neplatene, podla toho ci je dotycny psycholog sukromny alebo nie, t.j. ci ma zmluvu s poistovnami alebo nie

kika2500

pre mna je najtazsie to, ze ja som na tu skolu sama chcela ist, rodicia ma do nicoho netlacili, nechali vyber na mna, a preto sa teraz bojim ich reakcie. a takisto vobec neviem aku inu skolu by som si zvolila.