Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

monina

Tinka myslim, ze by ti mal doktor spravit vysetrenie na chlamidie.....myslim, ze vtom je cely tvoj problem....je to posledny test, ktory zvykne lekar robit ked nic nezabera a zrejme ich mas

luisa

Ahoj tina. Po precitani tvojho clanku mam pocit ze som ho pisala ja. Mne tiez doktori predpisuju len cipky a stale to nepomaha. Ak prides na to ako sa toho zbavit daj mi prosim vediet. PA

slniečko

Ahojte. Gynekolog mi predpísal Entizol 250mg, pretože mám svrbenie po vymočení. Z výteru zistil prítomnosť nejakých baktérii, čo môžu spôsobovať to svrbenie. Máte s tým niekto skúsenosti? Ale partnerovi nedal nič a na letáčiku je napísané, že sa má liečiť aj partner, tak teraz ho mám poslať na urologiu? Pomôžu mi tie lieky? Na inom fore som sa dočítala, že ked to beriem nemám piť alkohol, ale to mi lekár nepovedal, hoci s tým problém nemám, ale predsa mal by mi to povedať, ale na letáčiku to nie je napísané, tak teraz neviem. A tiež som sa dočítala na inom fore, že Entizol narúša poševné prostrediea a teda po jeho užívaní sa mi môže objaviť mykoza, ale o tom mi lekár tiež nič nepovedal, písali na tom fore, že treba posilniť imunitu, ale tak prečo mi lekár nepredpísal lieky na imunitu? Ved mohol, nie? Poradte, dakujem

radka

Při zavádění čípků nebo mastí do pochvy se nezasáhne celý zánět a nezneškodné se veškeré nežádoucí bakterie.Je nutná léčba zevnitř i z vnějku.Pomoc hledejte na www.bady.cz - léčba - kvasinková infekce.Zároveň je nutné omezit koupání jak ve vaně, tak v bazénu.Léčit by se měl samozřejmě i partner ( postačí oplachování genitálií v citricidalu ředěný vodou ).Mnoho mužů nemá žádné viditelné zdravotní problémy,tudíž se nechtějí a vlastně ani nemají potřebu léčit.V případě, že léčbu podstoupí pouze žena, problémy samozřejmě zmizí, ale po pár měsících se koloběh opět opakuje.Žena se opět nakazí od partnera,ikdyž ten příznaky žádné nemá.Mnohdy dokonce muži obviňují ženy,že jsou nevěrné.Bohužel,problém je jinde.

suši

Tina 2,
chcela som reagovať na tému - otázku ktorú si adresovala aj v tejto časti, ale aj v časti, ktorá ja otázkou na "Yanitona "prepáč už si to meno presne nepamätám) ale tá kolonka je uzamknutá.
Ja si tiež myslím, že naša cesta všetkých týchto ženských problémov vedie cez posilnenie imunity. Ja tieto problémy mám už 6 rokov a počas týchto rokov som vybrala niekoľko druhov imunostimulačných liekov (+ ATB na tony všeho druhu). Naposledy Imunor a momentálne už druhý mesiac užívam Beta Glukán + Superdophilus + C vitamín + Propolis.
Podotýkam môj stav je oveľa horší než len kvasinky. K svojej diagnóze som sa dopracovala po dvoch pôrodoch s neustálymi - neuváženými dietami a kontrolou príjmu kalórii. Aj teraz si dávam pozor na to čo zjem, ale snažím sa to uvážene regulovať. Organizmus nám pekne všetko spočíta.
Čo sa týka homeopatík tak s tými mám tiež bohaté skúsenosti. Užívala som ich niekoľko rokov a pomáhali mi z neznesiteľných dní urobiť znesiteľné a niekedy až príjemné dni. Ale problém bol v tom, že keď som ich prestala užívať tak sa mi problémy vrátili nanovo v nebývalej miere a ďalší podľa mňa dosť veľký problém je ,že u mňa tieto homeopatika manipulovali a skresľovali krvné testy - a lekári si mysleli, že som OK pretože testy boli v poriadku. Takže podľa mňa s Homeopatikami na takéto vážnejšie ochorenie treba ísť opatrne a uvážene. Ináč mi homeopatika na bolesti hrdla a podobne zaberajú veľmi dobre , čiže ja ich nezavrhujem len som už skúsenejšia. Čau Suši

lenka2583

oprava:nitre
janka: tak to máš šťastie na gynekologa, určite máš teda nejakého dobrého, obyčajne sa žena nevie dopracovať od gynekologa k odporučeniu na imunologiu
tak ak by si náhodou chcela pomôcť tak sem môžeš napísať odkiaľ si a ku komu chodíš, myslím, že sa určite nájde niekto komu príde vhod táto informácia:) dakujem

janka

Aj ja mám stále zápaly pošvy gynekolog ma poslal teraz k imunologičke takže dúfam,že mi tam pomôžu.Povedal mi,že z gynekologického hladiska je všetko v poriadku