Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

daja1

babky, ktoré máte výtok, skúste si kúpiť v lekárni, alebo v zdrav.potrebách FEMIgel. Mne to pomohlo, sú tam 3 tubičky s gelom a stojí to okolo 170 sk. Veľa šťastia.

melly

Mozno i mne niekto poradi, ci je mozne otehotniet hned z prveho dna menstuacie, i ked prebiehalo len slabe spinenie, a moj partner svojou nepatrnostou ejakuoval do mna...

shaylla

ahoj Tinka2, no ja som mala prednedavnom ten isty problem. Tiez mi nevedeli nic zistit a davali mi rozne cipky a podobne veci. Nic nezaberalo. Az nakoniec mi urobili test na CHLAMYDIE a to zabralo! Dostala som antibiotika pre mna a pre istotu aj pre priatela pockala som este tyzden a bolest bola prec! Takze ti urcite odporucam dat si urobit toto vysetrenie a tvoj problem by mal byt vyrieseny. Drzim palce :)

radka

V současné době probíhají na www.bady.cz akce v podobě 2 ks za cenu 1 ks na některé produkty.Stačí navštívit tyto stránky a jen si vybrat.

zizi

mala som problemy ako vy aj vytok aj bolenie v pošve a pomohol mi repik pravy sypany kupila som si ho v lekarni a každy den po normalnom kupani som ho zaliala vodou ako čaj naliala do lavora a sedela som tam 10 min kazdy den 2 tyzdne a pomohol velmi vytok prešiel a niš ma nebolela ma perfektne hojive učinky protizapalove ...aj mne predpisal doktor čipky a nič len mi to zasralo gatky

m.a.

ahojte,widim ze su tu zaujimawe clanky....ja mam taktiez problem... vytok...pred rokom som mala gynekeloga,a zmenila som ho because som si myslela ze mi newie pomoct,wybrala som niekolko antibiotik a nic...stale sa to wracia...presla som na inu gynekologicku a ta mi tiez predpisowala tabletky...w lete bolo dobre,ale teraz sa to znowu welmi zhorsilo,moze to byt aj tym ze jem wela sladkeho a slaneho? newiete co z lekarne je na to? skusala som uz aj tamtum rosa ale nic.....wiete niekto pomoct prosiiiim

nikola

slniecko - neplas sa a neber smrtelne vazne co je napisane v pribalovom letaku. S alkoholom neprehanat, ale ked si das pohar vina, nic sa nestane. A Entizol je druh ATB, cize napriek pozitivnym ucinkom mozes mat aj vedlajsie, preto po Entizole sa odporuca davat vag. Gynoflor. A partnerovi mohol kludne predpisat Entizol gynekolog, naco chodit k urologovi. Netreba sa bat a na vsetko sa popytat gynekologa

lienka212

ahoj.mam taky problem vcera som si vsimla ze na posve mam taku malu tvrdu hrcku...neviete mi poradit o co ide prosim...dakujem