Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

vonkajsiavyziva

Na to je určený TangKuei - je to na prrodnej báze - konkrétne pre ženy natakéto ženské problémy. Ja som mala škaredé výtoky a tiež som bola často prechladnutá zo spodu, ale teraz som už úplne v pohode.Fakt, ak by to chcel niekto vyskúšať, tak nech sa ozve na e-maile. kto neverí, tak nech si to rieši po svojom, ja chcem len pomôcť.

katarina

ahojte ja mam uz chcronicky zapal ,pretoze nic mi nepomohlo a aj ked sa to zlepsi vzdy sa to vrati,neviete mi niekto poradit co mam robit??????????????prosimmm

bibinka

Rada by som prispela do diskusie.Tiež mávam problém s pálením a výtokom,odporučili mi Super dophilus,u nás stojí 325 sk a som ochotná zainvestovať,lebo už som vyskúšala všeličo včetne návštevy gynekologičky,no zápal bol do 2 mesiacov späť.Takže treba skúsiť niečo účinnejšie a podľa mňa na tom niečo bude keď mi doporučila žena ktorá mala dlho probléma a teraz je vyše roka o.k.

biba

ahoj galthea.antibiotika to naozaj iba zhorsuju,lebo nicia aj tu dobru mikrofloru.skus si kupit v lekarni pripravok s vyssim obsahom prbiotik v tabletach a tablety s vytazkom z cesnaku.no a pred spanim a aj rano, ak sa ti da,si rob vytery kozmetickym tamponom,na ktorom je nakvapkany cisty cajovnikovy olej.spociatku to stipe, ale to prejde, ak to robis pravidelne, pomoze.drz sa,viem ake to je neprijemne.ak by si tam nechcela minat peniazky na tablety, tak si aspon ten cajovnik kup, pomaha aj pri vselicom ino - vyrazky, zapaly v ustach....

galthea

ja riešim presne to isté, len mám nasadené aj antibiotiká na boreliózu, už to začína byť dosť bolestivé a neviem čo s tým...
ku gynekologičke (ktorá mi znovu predpíše to isté, čo nezaberie...) sa ale dostanem až o týždeň (som v zahraničí), poraďte čo dovtedy...

lizatko

ja mam ten isty problem a doktor mi uz aj robil testy na chlamidie ale su negativne..som z toho zufala,lebo potom si sex ani nemozem vychutnat:(

superlulu

akakolvek rada je mdobra lebo uz zacinam tak paranoidne predstavy o roznych vaznych ochoreniach co by to mohli byt

superlulu

babenky poradte mi nas la som si v posve hhrcku ktora ma neboli ale neviem si ju vysvetlit neviem ci tam predtym bola a ci nie...som zufala je posva len len priestor bez vybezkov,??