Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Ahojte damy!az na tychto strankach som zistila kolko zoen ma rovnaky problem ako ja. Ja si s nim neviem rady pekne dlho.mam silne zapaly sprevadzane hroznym svrbenim az stipanim.A uz som z toho na nervy. Zistila som ze to mam vzdy pri uzivani nejakych tabletiek a potom sa toho nemozem zbavit. Najhorsie je ze momentalne mam problem zo zaludkom a antibiotika uzivat jednoducho musim.Co mam robit?to uz budem mat cely zivot? lebo doktor mi lieci iba priznaky ale stale sa to vracia a to nechcem tk ak vie niekto ucinny sposob prosiiiiiiim ozvite sa. daakujem
Ahojte ludia,aj ja mam problem taky ako vy.Asi rok stale 2 az 5 dni po menstruacii mam hnedy vytok,bola som s tym u gyn.,ale po prvykrat mi povedal,ze mam niejaku infekciu,potom,ze som na nieco alergicka,dal mi antibiotika,preslo to ale po menstruacii to tu bolo zase,rva to tak 2 az 4 dni a tak to prestane,ale po menstruacii je to tu zas,a to aj ked mam pohlavny styk,aj ked nie.pohlavny styk ma neboli,k lekarovi uz nechcem ist,uz mam toho po krk,ale priatel ma na mna nervy,lebo chce aby som bola zdrava.Co mam robit?
Ja vam poviem,že dnes na tejto stranke po prvy krat a ako vidim tak zo zapalmi nemam problem sama,ja mam momentalne prave teraz jeden velmi neprijemny zapalo a doktor mi dnes povedal ze to mam z toho ze ked mam sex s frajerom a spravi sa do mna(beriem antikoncepciu) tak je to vraj sposobene jeho semenom...
ahojte,som tu nová.mam rovnaky problém-zápal.som už zúfala,doktorka mi uz vyskusala tolko liekov,ze neviem či nejaky aj zaberie.mam 3-ročný vzťah s partnerom a este som nezažila bezbolestný sex.partner sa tiez lieči,ale udajne sa neciti byť chory.este k tomu vsetkému som strasne mladá na takéto ochorenie a je mi neprijemné chodit kazdy mesiac ku gynekologičke.bola by som nadšená keby som sa už vyliečila.lebo onedlho odchádzam do zahraničia k moru na dlhšiu dobu,ale kupanie nie je pre man najlepším liekom.prosím o radu,dakujem:)
Dobrý deň, opakujúce sa zápaly, prípadne výtoky môžu byť spôsobené užívaním iných liekov, ktoré Vám na niečo pomôžu ale v tomto smere poškodia. Odporúčam preštudovať publikáciu o čínskych prírodných produktoch, ktoré sú bez vedľajších účinkov a dajú sa nimi odstrániť rôzne problémy. Prípadné otázky prosím na môj e-mail.
Caute trpiteľky, problémy s výtokmi súvisia so všetkým možným, aj so stravou, veľa sladkostí a mastného nerobí dobre, takisto aj antibiotiká. Tak som prišla na to, že nikdy antibiotikami infekciu neliečiť. Dobré sú jednorázové lieky na predpis - MYCOCYST, alebo to isté a lacnejšie -FLUCO-SANDOS, keď Vám ich lekár predpíše aspoň štyri, je ich dobre zobrať na začiatok preventívne - jednu tabletku raz do týždňa... Ale to nie je všetko - na čom fičím ja je vitamínová pecka, probiotikum - BION3 /asi 270,-- SK/, brala som ho mesiac každý deň /lebo je to 30 tbl. balenie/, teraz už len každý druhý deň. Toto ma dostalo z opakujúcich sa infekcií. A nezabúdajte kúpiť si intímne mydlo a neumývať sa na intímnych miestach ničím iným. Odporúčam aj TANTUM ROSALGIN /asi 170 Sk/- /je to prášok, ktorý sa rozpúšťa vo vode/, používa sa na oplachy a výplachy, ja zvyknem po každom pohl. styku, nakoľko používam antikoncepciu - tabletky a ejakulát dokáže vo vnútri pekne podráždiť a narušiť prostredie. Takže baby, skuste na začiatok zainvestovať, dajte vedieť, či sa osvedčilo. Upozorňujem, že týmto spôsobom som sa nezbavila výtoku, ale nie je infekčný, nesvrbí, nepáli. Kto mi povie, že sa po 15 rokov toho zbavil hocijakým spôsobom, dovolím si tvrdiť, že je to nezmysel /alebo zázrak?/. :o)
ahojte, prosim vas poradte mi. Trpím už asi chronickou kandidozou, lebo za posledneho roka sa mi opakovali zápaly 3 krát. Mam aj nasadenú liečbu ale chcela by som sa opýtať, ako by sa mal liečiť partner? postačí ak sa bude natrierať mastičkou Candibene? alebo existujú nejaké iné lieky voľne dostupné v lekárni? K lekárovi nepôjde - to sú chlapi.... Prosím poraďte mi ďakujem
Lesanka,som presvedčený,že sa nezaoberaš svojím zdravím zodpovedne.Viem,čo hovorím.Asi 97 % ľudí,a Ty si medzi nimi,len proklamuje,že zdravie je prvoradé v ich rebríčku hodnôt.V tlači bola o tom anketa,v skutočnosti je na 16.mieste.Urob si svoj posudok,ale spravodlivo.Budeš sa asi veľmi čudovať.
Ahojte kocki,najskor som chcela napisat len tinke do mailu, ale potom ma napadlo, ze ked si to tu precitate aj vy ostatne, nic zato nedate a pomoze to i vam.Ako hovori moj znamy doktor,99%chorob su zo psychiky a len syfilis je z pozitku, tak to iste plati aj o plesniach.Tym, ze pouzivate rozne cipky a masticky zalozene na frekvencnej baze riesite len nasledok tychto ochoreni,bohuzial nie pricinu a ked pricina nie je odstranena, tak bacily sarapatia zas a znovu..Existuje jedna metoda, nefrekvencna a podstupila ju i moja sestra u mna,lebo sa tomu venujem a mala tieto problemy cez tri roky..po dvoch mesiacoch je rok pokoj..takze ak budete chciet pozrite sa na tieto stranky alebo mi napiste alebo nic :o)) prajem skore uzdravenie... www.tachyon-om.com nemusite byt v nepohode :o))) x