Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

ooo

Tak som bola dnes u doktora, ale nebol tam :( Takze az v utorok pojdem. Ale ja som mala hnacku z bakterie a kvoli nej som brala tie hnusne antibiotika. Ono to nie je nejake hrozne ani otravne, ale pre istotu, no... Vytoky vobec nemam, ani rezanie

RNG

Toje p[resne ten dovod, preco som radsej za topicke (miestne) nez systemicke(do celeho tela) riesenie.
Vyhubit nakazu len tam kde je, nie vsade v tele vsetky bakterie a tym porusit celu rovnovahu.

panika

ak beries sirokospektralne antibiotika, znicia aj prirodzenu floru (dobre bakterie, ktore mame v tele)..prejavuje sa to hnackami, vytokmi a pod

ooo

Ahojte, tak si hovorím, že sa teda zapojím do debaty a skúsim aj ja nadhodiť svoj problém. Brala som silné antibiotiká na črevné ochorenie a odvtedy mám pálenie. Pri cikaní nič, normálka, ale keď sa utieram potom, tak ma od moču všetko páli okolo pošvy. Niekedy je tam aj tenučký pásik krvi, no nechápem... Mám ísť doktorovi či čo mám robiť?

aliza

na pálenie vám poradím krtičník hľúznaty.Nedostať ho kúpit v lekárni,ale tí čo sa zaoberajú bylinkami by si ho mohli nazbierat spolu s rebríčkom ktorý kúpite aj v lekárni.Vysušený ho môžte mat v zásobe.Známa bylinkárka o tejto bylinke píše ani by som krtičník medzy bylinky ktoré zbieram nezaradila nebyť jeho osvedčeného účinku na odstránenie svrbenia v pošve žien.Sedací kúpeľ na odstránenie svrbenia.Na 1liter vody dáme 5lyžíckrtičníka a 2lyžice rebríčka,povaríme 2minúty necháme ešte asi 15minút prikryté vyluhovať a precedíme.Teplý kúpeľ aspon 2krát denne má trvať najmenej 15minút.Vo viacerich prípadoch mám odskúšané,že tieto zdánlivo nevyliečitelné ťažkosti prestali už po niekoľkých sedacích kúpeľoch.V obvyklom dávkovaní pri vnútornom použití je krtičník neškodný treba ho však používať opatrne a krátkodobo./myslí pitie/A ešte posledné slová ženská radosť je skromná ale nenahraditeľná.

RNG

Na kandidazu vyplachy striebornou vodou (5-10 ppm) alebo predtym uz spominane vyplachy roztokom citricidalu/GSE , 4/8 kvapiek do pol sialky vidy.
Na urinarne infekcie brusnice(berbericka kyselina), niekolkokrat denne deci stavy alebo 2 lyzice zavareniny alebo lekvaru.
Este lepsie je kazde 2 hodiny zobrat 1/2 lyzice l-manozy, do troch dni su vsetky bakteria splachnmute. Pamatat na probiotika-brat na zvysenie imunity.
Ak oralne antibiotika,tak najlepsie prirodzene, ako extrakt z olivoveho listu, graviolu, GSE/citricidal,divoke oregano...
Toto vsetko som uz pisal predtym, ak sa dobre pamatam.

sem

Ahoj sunika. To ma len tak napadlo, ci nemas aj urologicky problem, problemy s mocovymi cestami. Ono je to vsetko pospajane a niekedy nevies, co je povodcom. Skus ist za urologom, nech ti vysetri moc. Ten zisti take veci, ktore vseobecny lekar nezisti.