Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Ahojte!chcem sa pridat k diskusii kedze mam problemy poslednych par tyzdnov.neviem presne co to je.mam velmi cervenu podrazdenu kozu v oblasti vchodu do vaginy a ked vylucujem moc tak ma to strasne pali,stipe.niekedy citim aj palenie vo vnutri po sexe,a bolest aj hodinu kym sa mi to ukludni.uzivam antikoncepciu takze partner to vzdy ukonci do mna neviem ci to moze mat aj s tym nieco spolocne.a sex je cim dalej tym bolestivejsi,neviem naozaj ci je to zapal ale predpokladam,najlepsie riesenie je asi ist k odbornikovi. vie niekto co by to mohlo byt?
ja pocitujem palenie vzdy po sexe.. tvra to zhruba hodinu a dokonca to boli aj ked sedim.. ku gynekologovi sa chystam az o dva tyzdne (kedze az vtedy budem doma).
mozte mi poradit ako zabranim paleniu v posve? dakujem
Hej teraz ma nieco napadlo, na kvasinkove infekcie je dobry systemicky(oralne =ustne brany)oreganovy olej(pamajoran) a ten mam schaleny. Heureka, aspon nieco!
Davkovanie 3 krat dve zelatinove kapsle, vzdy s jedlom, je to korenina.
Vyborne je to aj na zastavenie kvasnych procesov z vyluckov nachromadenych v plucach a podporuje to produktivny(tj hlien vynasajuci a cistiaci) kasel
Na Slovensku predavaju Koloidnu striebornu vodu, anglicky vyrobok. Ja sam mam zariadenie, ale zatial moji ludia vyrabaju len vzorky pre priatelov a rodinu. Na predaj treba povolenie, schalenie priestorov, schvalenie kazdej suciastky finalneho vyrobku, vignetky,a navodu na pouzitie(na tom nezalezi, ze v USA toto predavaju uz roky, Slovaci, a ini v EU to neuznavaju, schvalene to musi byt tam...)
Dakedy mam pocit, ako by som bil hlavou do betonu...
Co sa tyka citricidalu, je schvaleny v cechach, najdes na Google.cz da sa kupit postou. Ja sice mam v Bratislave GSE, ale tam sedi a caka na schvalenie.
Ahojte,aj ja mam v poslednom čase stale vytoky,ale skor s primesou krvi...nič nezapacha,nasvrbi,iba ma boli brucho,vaječnik,bola som na vysetreniach ale vraj s om v poriadku...Krvacam aj po kazdom pohl.styku..vytery mam negat,iba kvasinky sa nasli minimalne!Som na nervy!Krvaca niekto z vas po styku?poradte čo na to!
tie VYPLACHY STRIEBORNOU VODOU co pisal RNG ...da sa to zaopatrit v lekarni bez predpisu? D.
AHOJ!Aj ja mam take problemy! Mam 24 a s mensimi ci vacsimi prestavkami mam pliesen a vytoky od 11 rokov(chytila som to na termalnom kupku, este som ani nemenstruovala!) Je to nieco hrozne, gynekologycka sa tvari ze ved to je normalne. Vzdy mi nieco predpise, co zaberie na chvilu. ALe ze ma to nici aj psychicky, ze nemozem byt priatelovi, ktoreho hrozne lubim, plnohodnotnou partnerkou, tak to jej je asi jedno! Hlavneze mi nezabudne nikdy pripomenut kedy mam prist na ultrazvuk, za ktory cvakam vzdy 250SK...KDE SA PODELI LEKARI, KTORYM IDE OZAJ O SPOKOJNEHO, ZDRAVEHO A STASTNEHO PACIENTA? Ved oni su ti jedini, co nam mozu pomoct a je to frustrujuce ak zavisite od niekoho, komu je vase zdravie lahostajne...
Momentalne mam vytok az taky zeleny a to uz myslim nie je v poriadku...Lenze uz nemam silu a chut s tym bojovat...PRETOZE NEVIEM AKO!