Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

veronika

tieto vase prispevky mi velmi velmi pomohli, mam 18 a neustale zapaly, a pri tom udrziavam spravne hygyenu so spravnymi mydlami, mam staleho priatela, v zime som si myslela ze to moze byt aj koli pocasiu ale teraz je teplo a stale, s pociatku som tiez uzyvala cipky a natieral sa aj partner...ale hrudkovity vytok neprestal,moj gynekolog je daleko..a k ostatnym sa mi velmi nechce.....bala som sa ci to nemoze mat nejaky dopad na plodnost....no to asi ano pretoze aj sex je velmi bolestivy, takze taky na nic...trapi ma to ale vase prispevky mi pomohli...mohla som si tuto stranku pozriet uz skor

RNG

Vyborne cica.
Ine prostriedky by sa mali pouzivat len ked toto nezaberie.
A najprv prirodne doplnky az nakoniec pripadne farmaceutika, kvoli ich postrannym nasledkom

cica

-uz sa nad tym len usmievam,lebo som bola na gynde castejsie ako v praci a mala som z toho strasny pocit...dobre je:borax-olej na vyplach posvy,posilnovat imunitu najlepsie cesnakom,probiotika a stav by sa mal zlepsit...ja "uz" mam klud 9 mesiacov a to opakujem som tam bola ako na pase...drzim palce

colina

Podľa môjho názoru už si mala byť na kontrole.Treba spraviť kultiváciu aj partnerovi a naraz sa liečiť.Netreba to zanedbať pretože to môžeš dostať taký zapal že to bude dosť zlé.

lenka84

ked som 1krat mala candida pred6 mesiacmi tak som bola u gynekologa a uzivala som lieky a krem,mozno je to preto ze moj partner sa nelieci kremom tak sa mi to vracia

lenka84

uz som mala byt davno u gynekologa ale tu v anglicku mam problem sa tam dostat uz 2 tyzdne,tak som sa rozhodla ist na gyn.pohotovost,uz to nemozem vydrzat

panika

to teda mala.mas to nedoliecene, lebo to neliecis spravne. Trebaist na gyndu, urobia ti vytery a dostanes spravne lieky

lenka84

mala som uz asi pred 6 mesiacmi candida preliecila som to kremom bola som aj na vysetreni kde mi ho predpisali a teraz som mala tie iste priznaky ale po pouziti kremu a jednej vaginalnej tablety sa citim lepsie iba vo vnutri ale to okolo je stale strasne bolestive