Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Ahojte, viete mi niektoporadiť niečo na zápal? Mám bolesti už mesiac, Najprv boli veľmi silné a musela som ostať v nemocnici, kde mi to liečili antiobitikami do žily. Po pár dnoch ma pustili s tým, že nech doberienm lieky orálne.Ale som na PN už 3 týždne a stále ma to semtam bolí. Je to síce podstatne lepšie ale aj tak. Chcela by som bábetko.Ale neviem ako dlho budem liečiť taký zápal. Neviete o nejakých kúpeloch?alebo čajoch??
Gyn. mi povedal, že dalsie lieky nepotrebujem. Sedimku som mala dost vysoku, ale po kontrole sa o polovicu znížila, ale stále je dost vysoká. Poradíte?????
Ahojte, žiadam o radu. Mala som problém so svrbením pošvy a výtokom. Gnekológ mi vaginálne zaviedol nejakú mastičku, neviem jej presný názov. Partnerovi odporučil masť Canesten s ktorou sa má natierať 4 dni. Chcem sa spýtať ći si myslíte, že tento postup a liečba je dostačujúca. A či po tých 4 dňoch môžme opäť sexuálne žiť?? ďakujem
Uz asi mesiac vkuse mam neustale zapaly, co palia a strasne bolia...
Uz sa mi stalo ze som si nedokazala ani pohodlne sadnut.
S výtokom som sa uz zmierila ale prosim poradte mi nieco na tu bolest. Podala lekara je to uplne normalne a stale mi predpisuje masticky a cipky co vobec nepomahaju. Vyskusala som aj Tantum Rosa a zabralo len na chvilocku... PROSIM PORADTE
Probiotika, dobru zmes roznych kultur v miliardach
Hladaj pod "doplnky, acidophilus, bulgaricus, helveticus,brevis, bifidum.
Ked musis brat nieco (atb) stale, preco nie prirodne antimikrobialne(oreganovy olej, extrakt z olivovych listov,GSE...)
ja mám tiež problémy s výtokmi-bakterialnou vaginozou, mala som hádam všetky baktérie od výmyslu sveta, všetky sa opakovali, na gynde mi dávali samé čipky,antibiotiká. bola som z toho zúfalá, je to dosť na psychiku.Gynda mi kázala používať len protex-mydlo, neviem či je to najlepšie riešenie, totiž ničí aj tie dobré baktérie. Chodila som tam fakt asi 10 mesiacov v kuse a podarilo sa zbaviť baktérii- kultivácia vyšla ok. Ale výtok mám stále, neviete čím to je? či je neinfekčný alebo či sa toho dá nejako zbaviť. dnešným dňom začínam s bylinkami a probiotikami, tak ak sa mi to náhodou podarí dám vám vedieť.A ešte niečo žehlite si spodné prádlo-asi to mi pomohlo.
Cukry a skroby, tie zivia kvasinky.
Kedze to ale nie je mozne uplne vylucit, tak aspon maximalne obmedzit.
Ciastocna nahrada za cukry pre telo mozu byt nizkomolekularne a strednemolekularne mastne kyseliny, z ktorych telo vie vyrabat energiu tak ako priamo z cukru.
Prakticky existuje specialna metoda pouzitia kokosoveho orecha(olej aj kokosova mucka)na vybitie crevnej kvasnej nakazy(candida albicans)
Neviem, nakolko je toto relevantne na kvasinky v posve.
Na tie by som pouzil jednoduchy vyplach z GSE
Strieborna voda alebo spominane roztoky GSE( citricidal) by to mali vyriesit
ja mam teiz peoblem s castym opakovanim zapalov,nie su bolestive,ale maju vytok.Prd tym som mala vytok mozno raz za 3roky teraz kazdy druhy tyzden tiez som brala cipky,tabletky a maste ale nic uz ma to prestalo bavit chodit na gynekologiu,robili vysetrenia vsetko v poriadku alebo len male zapaly ktore by maly vyliecit tie cipky ale nic,vytok je ako mlieko tiez som zufala....mam 24,som po porode 3roky ale len tento posledny to zacalo