Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

RNG

Bion 3 firmy Merck, obsahuje mensiu davku vitaminov a mineralov spolu s troma probiotickymi kulturami.
V obsahu nie je specifikovane, kolko je tam organizmov ani ci je tobolka rozpustna len v crevach, ako to ma byt v ucinnom zdroji probiotik.
www.bion3.at
Slovenska verzia ptvrdi ze je ochranny obal rozpustny az v crevach.
www.bion3.at
Ako zdroj probiotik by som rozhodne dal prednost takym, co maju specifikovane viacere kultury v miliardach, napr Potent Acidophilus so 6 roznymi kulturami.
A definitivne by som bral nejake prirodne antimikrobialne latky, napr GSE aj pit aj vyplachy

zufala222

caute baby, tiez mavam problemy takeho druhu ako mnohe z vas, akurat ze nikdy neviem o co presne ide, ci mam mykozu, premnozene kvasinky, kandidozu, ci co vsetko este moze byt:( lekarka je nezhovorciva maximalne, ale je to aj moja chyba ze sa nepytam. po vytere mi vzdy zisti streptokok beta hemolit. a to skoro pravidelne, aj ked som po dobrati cipkov a citim sa dobre. problemy typu bolest a neprijemny pocit vo vagine nemavam dlho ani velmi casto, ale par krat do roka to je, momentalne uz asi 3 mesiace s prestavkami bereiem cipky lebo stale sa mi to vrati a diagnoza? streptokok. beta:( kde sa tam ta svina stale berie, ved dodrziavam hygienu, na umyvanie Laktacid, tanga skoro vobec nenosim, len obyc. nohavicky bavlnene, snazim sa co najvolnejsie nohavice aj sukne vela v lete a stale sa nejake problemy objavia... som z toho casto smutna, chcela by som aspon raz zazit ake je to nemat ziadny problem zopar rokov, ale to asi nebude mozne lebo maja vnutorna flora je stale niecim narusen-co sa takmer neda ovplyvnit lebo aj keby som drzala kvasinkovu dietu tak by som neviem co jedla-asi len plody zo zahrady:(((( strasne, uz som aj schudla z toho vsetkeho lebo posledne dni len biele jogurty acidka cesnak a podobne bludy jem samozrejme aj probiotika konkr. Bion 3 tentoraz.

ale skusim este nieco- ten imunoglukan alebo ten dophilus ci ako sa to vola, skusim to brat tak 3 mesiace a uvidim ci pomoze

RNG

Neviem, odkial sa nabrala fama, ze len biele pecivo obsahuje lepok!. Vsetky europske zrniny a z nich vyrobky ho obsahuju(psenica, raz,jacmen,kukurica) jedine tie vyrobky ho neobsahuju, ktore su specialne zbavene lepku(vyplavene )
Bezlepkova je ryza a quinoa
Lepok nema nic spolocne s kandidazou. Len cukry a skroby.
Tmave a celozrnne vyrobky su lepsie pre nase zdravie, lebo postupne uvolnuje cukry(vyrovnana hladina v krvi) a su plnohodnotne na ine latky, ktore v bielej muke nie su.

malebobo

môže alergia spôsobovať výtoky? da sa toho zbaviť, ked alergie,na roztoče, pliesne a potraviny sa nezbavím?

fantaghiro

caute. ja tým trpím 6 rokov. momentálne skúšam podla jedného receptu uzdravenej, že za 2 mesiace. Nejjem biele pečivo,lebo obsahuje lepok a ten v tele kvasí, len tmavé, treba jesť ovocie, zeleninu, probiotické jogurty, acidko, nejesť žiadne sladké ani šťavy, sirupy...Hodne mäša sa odporúča, nie však párky.Držím palce všetkým trpitelkám, aby sa z toho dostali čím skôr.

ivkaii

Pred 2 mi mesiacmi som zacala brat tabletky prvy krat no stale tak 10ty den cyklu zacnem mimo menstruacie krvacat.Moja terajsia situacia je taka ze o 7 dni mam dostat menstruaciu,no ja stale tak trochu spinim,niekedy pocas dna normalne krvacam a navyse som dostala zapal,palenie a svrbenie je az priliz silne aby sa to dalo vydrzat no som zufala kedze som v zahranici,mam so sebou CANDIBENE TBL 200mg,no som tak 7 dni pred menzesom.Poradite mi prosim vas?Ziadnu mast na potieranie zvonka zo sebou nemam a ani neviem ci je zapal aj vo vnutri...

usiko

Oki, pisem vsetkym, ktore maju problem s kvasinkami. Mala som zo asi 8 rokov, ale zbavila som sa ich a 2 roky mam uz pokoj......najprv som zasla za alergologom, zistil mi poruchu imunity, tu som za pol roka vyliecila, ale mykozy neeodisli, vyskusala som vsetko, fakt vsetko. Potom som dostala odporucanie na Dr. Rudolfa Adama vo Vysnych Hagoch, dal ma dokopy a som fit....da sa toho zbavit, len to nenechajte tak. Nemala som znamosti, jednoducho som tam zavolala, vypytala som si gynek. oddelenie, Dr. Adama, povedala mu, aky mam problem , objednal ma na vysetrenie, potom na hospitaluzaciu 10 dnovu, odvtedy som oki....SOM STASTNA!!!!!

vanesssa

Ahojte chcem sa spytat ci niekora z vas mala zapal mocovecho mechura a zapol krcka maternice a co vam pomohlo.dik

RNG

Protizapalove:
quercitin(2x400 mg)
Bromelain(1300 gdu)
dumbier(1 gram cerstveho)zmes rybaci, lanovy a borakovy olej-3x3 gramy.
Toto neadresuje povod zapalu, co je iste nieco mikrobialne, takze by som odporucil zobrat nieco sirokospektralne antimikrobialne(GSE, eztrakt z olivovych listov, graviola,oreganovy olej...)
Pomocne su kokosovy olej, aloe,rozne vitaminy(ABC).
Najlacnejsie a najucinnejsie zvysenie imunity je v dobrej crevnej flore
Odporucil by som brat aspon raz do tyzdna dobru probioticku zmes(acidophilus, bulgaricus,helveticus,brevis,bifidum...) v miliardach na kapsulu.
Brat najlepsie s jablkom, pre rychlu kultivaciu.