Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

petra_1

necitala som to cele, ale aj ja som mala problemy s tymto... a uz dva roky nemam, brala som vela lactobacila (asi 3 tabletky denne asi dva tri mesiace) a lekar mi predpisal nejakeho lactobacila (dole) a preslo to, ale musel byt aj partner preleceny ... inak sa to opakovalo

....

probiotika uzivane oralne nemaju ziaden vplyv na posvove prostredie, akurat tak na crevo, a takisto nevplyvaju na celkovu imunitu ked uz tak tak crevnu/.

lubrikacny gel

tina2 kedysi bol dostat lubrikacny gel s tea tree oil, v lekarni.len neviem ci sa moze spolu s prezervativom

luciia33

Tina ja som mala tie iste problemy,ale nastastie ma to preslo ,skus krem Canesten je aj volne predajny v lekarni a ato by Ti malo pomoct ak nie chod k lekarovi

miska

Ahojte baby, mam problem, uz asi 3 tyzdne stale krvacam, kazdy den, ale je to len malicke mnozstvo krvi, nemam ziadne bolesti, citim sa normalne. viem, ze by som mala ist k doktorke, lenze teraz som mimo SR. mal niekto podobny problem? co by to mohlo byt?dakujem.Rexona

sue007

mne pomohla pri kvasinkach a svrbeni emulzia na umyvanie intimnych patrii SAFORELLE... kupite v lekarni... robi zazraky!!!

fantaghiro

Ahoj RNG! Ale ja som počula, že biele pečivo v tele kvasí. Podľa teba je to blbosť? Ja fakt neviem, to mám len takú info z netu, takže som ho skúsila vysadiť.

lenka80

ahoj, tiez s tym mavam problemy, mne vzdy predpisal gynakolog cipky - Clotrimazolum a na potieranie vonkajsich rodidiel candibene krem, je to dobra medicina, skus si k tomu zakupit alebo nech ti predpise lekar aj gyntima cipky je to na upravu posvoveho sekretu, obsahuje kyselinu mliecnu potrebnu na zdravu sliznicu posvy. taktiez je vhodne pouzivat aj vyrobky znacky lactacyd - ci uz obrusky alebo gel. je to velmi dobre. Vyskusaj, uvidis =)