Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Tina, ja som to pred tym ako som otehotnela mala skoro kazdy druhy mesiac. Som 14 mesiacov po porode a mala som to 2x a aj prave teraz, vratane. Dr mi predpisal krem aj tabletky.Ale mne velmi pomaha krem canesten - bez predpisu a stoji okolo stovky. Tiez som pocitovala to co ty. A trvalo to velmi dlho, milovanie koncilo placom.Kamaratka mi poradila aj homeopatikum myslim ze sa to vola gynacoheel.Je to tiez velmi dobre. Tak vsetko dobre.
Mne pomáha masť Fungicidin
aaaaaaa a da sa to kupit bez predpisu alebo len s predpisom??ja aspon dufam zeto je zapal bo co ine by to mohlo byt?mam to uz asi tyzden aj nieco....uz sa to svrbenie neda vydrzat:(
tantum rosa.
gyntima cipky .
lekaren .
ahojte...prosim vas neviete ci sa daju kupit nejake kremy alebo aka je starostlivost ak mam zapal posvy(aspon myslim)mam silne svrbenie a ziadny vytok...prosim poradte mi..diky
asi zajst ku gynekolog...
prosim vas chcela by som sa poradit co mam urobit ak mam svrbenie posvy...prosim vas o nejaku radu...dakujem
Zabudol som tu spomenut probiotika, to je nasa prirodzena vyrobna obrannych latok. Treba ich brat, to plati na kazdeho, nielen na ludi so znizenou imunitou na nejake patogeny.