Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

katarina

ahoj 66666,ja mam 2flasticky v kvapkovej forme,samozrejme na moje meno,lebo je to vyrobene z mojho steru-to je princip autovakciny.Ale vobec mi to nepomaha.A kolko uz trpis na tento problem?

lea

na intimnu hygienu velmi dobre pomaha Intima gel od firmy AOK. ked som pouzivala Laktacid z lekarne, mala som pocit, ze mykozu priamo vyvolaval- je to chemia

blska

Ahojte vsetci...Ja som sa trapila s mykozou asi 5 rokov. Brala som vsetky mozne cipky, kremy...NAvstivila som aj imunologiu, kde mi podla mna konecne ciastocne pomohli... Ale co podla mna sposobilo zasadne zlepsenie mojho stavu, bolo VYSADENIE ANTIKONCEPCIE.Neberiem ju uz viac ako 2 roky a naozaj je to citelne lepsie. Ak mam nejaky problem, tak mozno raz za pol roka.

66666

Ahoj Katka chcem sa ta popýtat na tú autovakcinaciu.Beries take 4 flasticky s roznou farbou,a potom 2 červene,pretože to beriem aj ja a ani mne to nepomaha.Mne to robili na meno,a aj mna opat svrbí???
Je to normalne??? Ahoj

RNG

Ked sa pouzivaju vaginalne cipky, ktore obsahuju petrolejove produkty(vazelinu), tak isto by sa mohol pouzivat kokosovy olej
Na sliznice v nose robi dobre, je mierne antimikrobialnytakze nevidim dovod, preco by nebol dobry aj popri vyplachoch, ktore vysusuju sliznice. Prirodzene vyplachy mozu byt robene aj koloidnou striebornou vodou aj roztokom GSE, 6 kvapiek na dl vody.

mama22

ešte nikdy som nepoužívala čípky do pošvy až teraz....zavediem si ich do pošvy večer a oni sa tam pod vplyvom teplota úplne rozídu, však?Myslím tým, že ich teda netreba ráno vyberať.Možno si myslíte, že som hlúpa , ale ďakujem každému za radu

katarina

ahojte,tento problem mam uz 10rokov-mala som uz predpisane asi vsetky cipky ktore su na trhu,obmedzujem sladke,nosim bavlnenu bielizen,nepouzivam parfemovane vlozky ani toal,pap.,ani tampony,umyvam sa cistou vodou.,nenosim tanga,nekupem sa na kupaliskach,mala som a mam len jedneho sex.partnera,v jedalnisku mam zaradene jogurty aj acidko,posledny cas uzivam aj probiotika,a momentalne uzivam