Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
zuza,urcite to nepodcenuj-aj ked je to 1x-a zajdi na gyndu.je 1000kremov a cipkov ale cez net tazko radit.papa
moj partner bol uz viackrat prelieceny sucasne so mnou a stale sa problem opakuje
Ahoj katka,ak možes prosim ta ozvi sa my pokazil sa my môj mobil a memenalne nemam na teba ziaden kontakt.Ved vies kto som ahoj E
Uplne súhlasim s Dagmar, jednoznačne sa s tebou musi liečiť aj partner.
...bola by som rada,keby ste uz konecne pochopili,ze kazdu infekciu,ktoru tu spominate ma na svedomi aj vas partner...pokial si tento problem zatial nemala,kedze si s priatelom uz tri roky,opytaj sa ho,kdeze bol...taketo svinstva,ktore pochytame od chlapov sa musia liecot aj peroralnymi antibiotikami...a musi sa liecit samozrejme aj partner,lebo takto sa ti stale vsetko vrati...takze ziadne gely,cipky a podobne blbosti ti nepomozu!!!!
Katka,prepac oprava cisla 0907173452