Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

66666

Mila katka ,zverejnujem svoje čislo 0907171452.bola by som rada keby ste vy ostatné nevolali!!!!
Dakujem za pochopenie

lea

sonkaa, ten gel sa da kupit len v specializovanych obchodoch s aromakozmetikou, v BA oproti Kapucinskemu kostolu je taky. vola sa Intima gel pre zeny, pre muzov Intimus. mne fakt dost pomohol. stoji asi 270 sk a vydrzi tak pol roka

66666

Ahoj katka,mohli by sme si zavolat ja mam orange a celý den možem volat.len sa my ozvi cez net či chces,ahoj a majte sa

bubka

ahojte no mozno to nebude mat nic spolovne s opakovanym zapalom posvy ale cem sa opytat ze co nahodou niekto neberie antikoncpciu mercilon.bo ja uz pomaly 5rokov a neviem ci to je tym ale volako sa mi meni nalada pred kazdou menstruaciou a tiez pri milovani to dost boli neviem.ze ci to nemoze byt aj tymi tab.co myslite mala by som ich zmenit abo si dat pauzu?a tiez mam stale vytok medzi menstruaciou aj s krvickou.vie mi niekto pomoct?diky

jaja

zápaly som si niekedy liečila alchemilkou ..pila som je aj s vňaťou petržlenu väčšinou som mikozy dostávala po liekoch ešte s vrátim k liečbe lopúchom ako som písala skôr lopúch ked sa priloží kdekoľvek na telo a zmení farbu na hnedú alebo čiernu signalizuje to stredný zápal , ak s afarba listu zmení na škoricovú a lopúch zostane suchý a drobí sa, ide o silný zápal stredný zápal s lieči lopúchom 1-2 týždne a silný zápal aj 4 týždne. pri liečení zápalu je potrebné vyhýbať sa akej koľvek vode a sprchovať sa maximálne 2 krát do týždňa 3-4 minúty..List lopúchu odstráni za 24 hodín 20-50% zápalovej bolesti.Do pol hodiny by mal odstrániť bolesti prsníkov, vaječníkov, maternice

jaja

známa si vyliečila takéto niečo vkladaním tamponu namočeného v liehu v ktorom boli laliove listky alebo si na gazu namočenú vo vode s hzpermangánom dala na to asi tri kvapky propolisu a vy tierala si s tým pošvu vraj ale to môže byť aj porucha ľadvín ked sú také problémy

jaja

práve som sa dočítala o listoch lopúchu plstnatého že môže liečiť zápaly močového mechúra,ženské problémy,maternicu ,prsníky podbruško pečeň.podľa postupu s lopúch prikladá a stiahne elastickým obväzom. list lopúchu s prikladá až do času,kým jeho farba nezostane zelená a zápal je vyliečený. na pošvu prikladáme list lopúchu cez nohavičky.kedže mám aj ja problémy chcem to aj vyskúšať len smola je v tom že lopúch rastie od mája do oktobra a je november

zuzana671

ahojte baby prosim vas mohli by ste niektora zareagovat na temu mohlo by to byt mozne moc vas prosim o vas nazor urcite mi budete radit aby som si urobila test ale ten bude mozny az v pondelok lebo byvam na dedine a nemam moznost si ho cez vikend kupit...dakujem