Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
treba preliečiť nielen seba ale aj partnera.V prevencii nenosiť tangá zvoliť bavlnené spodné prádlo,nepoužívať na intímnu hygienu mydlo čistá voda stačí,žehliť spodné prádlo,používať na pranie detský prací prostriedok,a neliečiť sa sama.Niekedy je potrebné vyšetrenie imunológa na posilnenie imunity,a vyhýbať sa sladkostiam.liečba je dlhodobá tak držím palce, mne to pomohlo a to bol gyn. zo mńa zúfalý, posledných 7 rokov dodržiavam tieto zásady a nemám problémy.
S tymto problemom som sa stretla v lete,ked na mne niekolkokrát uschli plavky,vtedy som to neliečila,prešlo to samo.Neskôr pri styku som pocitovala bolesť,velmi nepríjemnu lekár predpísal nejaké tabletky.Zabrali.Môže to byť spôsobené,podľa toho čo mi povedal aj alergiou na aviváž alebo nesprávnou hygienou,umývaním s mydlom,doporučoval detské mydlo a jesť jogurty s biokultúrou.
ja mam napriklad alergiu na latex. existuju kondomy bez latexu, ale su velmi drahe. tiez lekarovi pri vysetreni to pripomeniem a on pouzije bezlatexove rukavice
ahojte.........potrebujem radu vaazne co mam robit uz asi 5-krat mam zapal mechura a nevedia mi zistit ze s coho to mozem mat:(stale berem lieky a nic nepomaha uz som bola u vseliakych m oznych lekarov a nic a je mozene ze zapal moze vzniknut aj s kondomu???poradte mi pls....dakujeem:):)
este som zabudla dodat.... pouzivam caje na chudnutie, na tabletky neverim nehovorim o vsetkych ale na cajiky nedam... myslite si ze to ma nieco zo zapalmy neviem ale niekde som to citala prosim radu.... diky
aj ja mam problemy, co sa tyka toho. kupila som si ten rosalgin. skusim ho a potom sa uvidi. a co sa tyka chlapov... mali by mat len stale partnerky... moj nazor
alebo ak nekto vie o nejakych liekoch bez predpisu co sa tyka mykoz a su naozaj odbre..aj ja som uz velakrat navštivila gynekologa kôli podobnym problemom...dakujem
Zvierik?..chcem sa spytat na ten ROSALGIN 230..je to iba na predpis..alebo sa to da kupit len tak v lekarni...