Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Ahoj.mam problem so zapalmi..najskor som tam mal nejaku bakteriu ktora sa cipkami vyliecila.ale od vtedy mam vytoky..gynek.mi predpisal nejaky vagin.krem ale ten nepomohol.a ten vytok mam stale.je taky priesvitny.len ho citima. dsot mi to vadi.neviet co by pomolo?,dakujem
Ahojte, rada by som poprosila o radu k nasledovnemu problemu. Pred pol rokom som sa odstahovala do krajiny kde je v podstate po cely rok teplo. Avsak tym ze su tu v lete vysoke teploty az okolo 50 stupnov je vsade klima a mne sa zacali problemy typu uz by sa dali nazvat chronicke zapaly vajecnikov, predpokladala som ze to bude len chvilkova zalezitost sposobena zmenou prostredia a ze to prejde. Avsak zapaly sa stali opakujuce. Hlavne priznaky su zvacsenie celeho podbruska, castejsie mocenie, a bolesti nie silne ale citelne.Je zaujimave ze ked sa vratim na SLovensko hoci je zima tieto problemy nemam. Moze to byt zvysenou vlhkostou a sucasne prechodom z klimy do vyskokych teplot? Prosim Vas ak ma niekto podobne skusenosti budem vdacna.
alexiss:zápaly som mávala každý polrok,vačšinou na jar, na jeseň.Bolo to už chronické.Ak chceš, napíšem Ti čo mi pomohlo, ale na meil, pretože by si to tu niekto mohol zle vysvetliť.je to prirodzená cesta,nie lieky.Už dva roky mám pokoj.duratnakatka@zoznam.sk
CHCELA BY SOM SA SPYTAT CI TEN ROSALGIN 230 JE NA ZAPAL AKO PRIZNAKY KED SU SVRBENIE, PALENIE PRI MOCENI, BOLEST PRI STYKU. A CI SA DA KUPIT OVLNE V LEKARNIE ALEBO LEN NA PREDPIS A KOLKO STOJI? BOLA BY SOM RADA KEBY MI DATE VEDIET NA E-MAIL.BO MA TENTO PRBOLEM TRAPI UZ DLHSIE! DAKUJEM VAM ! e-mail: big-girl12@azet.sk
ja by somsa chcela spytat ze ci ten rosalgin sa da kupit len tak v lekarni a kolko stoji? a to je vlastne na zapal.. ako prizaky( svrbenie, palenie pri moceni , a bolest pri pohlavnom styku? ) bola by som rada keby mi date vediet bo ma tento problem trapi!:-( ak sa da tak na e-mail. dakujem. e mail: big-girl12@azet.sk
vyskusala som ten rosalgin chcem ho doporucit vsetkym babam, je skvely rychlo ucinny, som snim spokojna
to ti mala ponuknut v lekarni ked si to kupovala, treba to k tomu.
Caute baby..som si pytala v lekarni rosalgin..ale boli tam len vrecká s práškom..a v priloženom letáčiku som sa dočitala že sa to ma davať pomocou irigátora..a ten mi tam prečo nedali?...
partnerovi treba urobit ster z penisu-na koznom
a ako preliečit aj partnera..vie niekto poradit co je dobre pre partnera?..