Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
moja liecba nebol samozrejme ziadny zazrak. tip na lekarku, u ktorej som sa liecila, som dostala uz davno predtym ako som zacala. ale nebola som presvedcena, ci to dodrzim a hlavne vydrzim. aj lieky boli trocha drahsie. ale ked som sa raz uz z toho svrbenia a vytokov skoro zblaznila, v jednej minute som jej zavolala. ved za vselijake cipky a lieky som aj tak davala dost penazi a nic poriadne nepomohlo. a ak, len nakratko. mala som kvoli tomu uz aj problemy s manzelom, co je pochopitelne. aj on bol uz nervozny, stale ma posielal aby som sa isla liecit poriadne. nevyhoda liecby bolo, ze to trvalo dost dlho, brala som lieky vyse roka. ale naozaj mi to pomohlo a nelutujem teda vobec. ked citam vselijake taketo temy a spomeniem si, ako som sa predtym ja trapila, najradsej by som hned kazdemu pomohla, lenze jasne, ze pre kazdeho to nie je. ak chcete mat o tyzden pokoj, tak na to naozaj zabudnite. tak rychlo to nejde. zase by sa to len vratilo. ale ak niektora z vas zaujem o serioznu liecbu naozaj ma, tak mi napiste na moj mail a ja vam dam adresu na to centrum kde som sa liecila. je to v bratislave, takze ak je to pre vas daleko, radsej si to rozmyslite.
dianka1,tiez ma zaujima tvoja liecba
chcem sa opytat, ci moze zapal posvy sposobit meskanie alebo vynechanie menstruacie. Mam vsetky priznaky zapalu, ale som v zahranici a nemozem ist k lekarovi. Pokusame sa o babatko a prave som v obdobi ked by som mala dostat menstruaciu a objavilo sa svrbenie palenie, cervenanie, ale ziadna menstruacia. Priznak tehotenstva to asi nie je... Uz som raz zapal mala, lekar mi predpisal cipky a tabletky.
dianka1 o akej liecbe hovoris...aj ja by som sa na to odhodlala, ale neviem ako a co preto urobit
vsetky tieto metody ktore tu popisujete vam pomozu iba na chvilu. musite si problemy vyliecit, nie ich potlacit. a na to je len vnutorna liecba. ziadne cipky ani vyplachy vam trvalo nepomozu a stale si ich pouzivat nemozete. ked prestanete, problemy sa vratia. ja som sa takto trapila vyse desat rokov, kym som sa konecne odhodlala na liecbu. nechcelo sa mi do toho, lebo to dlho trvalo, ale konecne mam pokoj. odporucam vsetkym.
Na odporucenie mojej znamej z lekarne som si kupila Canesten cipok 1x500 a potom som si este dokupila probioticke tabletky BioGaia - ja som velmi spokojna, preslo ma svrbenie a neprijemne pocity ... ja toto mozem len odporucit ...
Caute baby. Ja som mavala pravidelne zapaly aj s neprijemnymi vytokmi. Stacilo ze do mna gynekologicka pri prehliadke strcila studene klieste a na druhy den som mala vytok. Nepomahali ani tabletky ani masticky pretoze ten problem iba docasne vyriesili. Uz vyse roka mam ale pokoj! Moj jednoduchy recept je probioticke mlieko. Ziadne s prichutou a dosladzovanE! Obycajne acidofilne mlieko. Pijem ho takmer kazdy vecer ca deci a mam pokoj. Cely for je v tom ze sa mi upravila crevna flora a asi aj ta gynekologicka. Odporucam acidko aj pocas uzivania antibiotik. A jednoznacne si myslim ze je to lepsie ako probiotika v tabletkach.