Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
potrebovyla by som poradi.co pomoze k chuti do sexu od porodu nemam chut na sex a poriadne som sa s manzelim uz davno nemilovali lebo kolko-krat mam aj bolesti alebo ma pali posva.uz som s tym bola aj u lekara ale na to palenie my dal len nejake cipky a s tou chutou ,ze si mam oddychnut ale aj tak to nepomaha PORADTE PROSIM.
cawes baby chcela by som vam pomoct aj ja som mala caste problemi ,presne take ako opisujete.Uz pol roka som nemala ziadne problemi doktor mi dopúorucil aby som si kupila probiotika.V lekarni je ich mnoho ale najlepsie su od firmi SWISS laktobacily "5" ja ich kupujem vo väcsom baleni je ich tam 60 kapsuli.A stoja okolo 378.sk v kazdej lekarni to je inak.Tieto probiotika z tejto firmi su na prirodnej baze takze preto som sa rozhodla pre tieto.Cawo andy.
Tina2:Mávala som to isté, pomohol mi bioptron polarizované svetlo a prírodné doplnky výživy.Ak chceš,:duratnakatka@zoznam.sk
kikana a da sa kupit volne v lekarni a ako sa aplikuje- ustne, zavadza sa do posvy, su to tabletky abo krem...?
pri opakovanych mykozach je potrebne ist aj k zubarovy ,lebo plesen v pošve môže byt aj od pokazenych zubov, doporučujem prečítať knihu PLESŇOVE OCHORENIA
katarina,je to možné,skús to riešiť prírodnými produktami.Mám známu, ktorej to pomohlo, bez nich nikdy nejde do zahraničia.Si na Slovensku len v zime? Tieto problémy by nastali aj na jeseň a na jar.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk
mamina mavala zapaly a bola u lekarky, ktora jej dala nejake tabletky, ktore by mali rok akoby prebyvat v tele a chranit pred zapalmi.. skus sa na to opytat, dost jej to pomohlo, uz dlho nic nemala (klop-klop, nech to nezarieknem)
vyskusala som aj tamtum rosalgin.ale ten mi vobec nepomohol..iba na chvilku...prosim pomozte