Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

dianka1

ja vam nemozem dat radu, lebo liecit to musite zvnutra, normalnou terapiou. napiste mi na moj mail ktory som tu uviedla a dam vam kontakt na lekara.

jenny6

Dianka aj mna trapia tie kvasinky. Mam to odkedy som bola na plavarni a to je uz aj 5 rokov a stale sa to vracia. Prosim o nejaku radu. Dakujem

mmmmm

baby čítam a je mi až divné, koľko nás je chorých na to isté. Viem len jedno, že to s tehotenstvom nemá nič spoločné a preto sa nemusíte báť tie, čo si myslíte, že neotehotniete...ja mám výtoky tiež dlhodobo a momentálne som tehotná, takže aspoň poteším tie z vás, čo sa boja, že nepočnú pre tento problém.

ergo

aj ja mam ten isty problem. dianka1 a ako si s liecila? aj mne prosim ta posli ten kontakt. byvam sice vo viedni, ale chodim na slovensko casto. dik.

dianka1

ak potrebujete kontakt, napiste mi na mail dianka.1@centrum.sk. nezabudnite dat medzi meno dianka a jednotku bodku!

muskaaaa

dianka1 aj ja by som mala o tu adresu zaujem...ja sa s tym trapim uz viac ako 10rokov...ta liecba spociva iba v uzivani tabletiek?dakujem