Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
nanita,mam s tymto problem dlhe roky-ale prichadzam na to ,ze ma to suvis so zivotospravou.Takze,skus imunologa-pytaj si autovakcinu.Sucasne uzivaj probiotika od rng-nerobim mu reklamu,ale mne zaberaju,dalej skus maximalne vynechat cukor a kysnute jedla.Lahko sa mi to pise ale tazsie dodrziava:) skus to,aj tak nic ine nezostava.Drzim palce
dianka tu raz pisala nieco na tie zapaly posvy, je to niekde vzadu, skuste si to najst. vraj to je ucinne. ma nick tusim dianka.1, neviem presne. najdite si to kto potrebujete.
mata - omylom som klikla upozorniť administrátora neviem, čo som tým spôsobila. Chcem sa spýtať na krém Cicaderma, na spôsob použitia pri mykóze.
ivka neviem aký máš mail ale stojím o každú radu tak tu je môj mail: 18esprita@azet.sk
naozaj by som potrebovala vedieieť či by mohla pomôcť na môj problém strieborná koloidná voda....ak niekto o tom niečo viete tak mi to PROSÍM VÁS napíšte veľmi mi to pomôže Prosím!!!!:(((((
ak mi viete niekto naozaj poradiť tak vás PROSIM O POMOC!!!!!
Ahojte všetci! ja máme presne ten istý problém ktorý ma už trápi veľmi dlho a som veľmi rada že nie som v takej situácii sama pretože už si fakt pripadám divná.S priateľom som už 2,5 roka a už ani nevieme aké je to mať normálny (bezbolestný) sex. Začalo sa mi to zápalmi mechúra ktoré sa opakovali a ponich nastúpili tieto problémy. Kôli tomu som aj zmenila gynekologa ale zatial nepomohlo stále mi tam nájdu nejaké nové baktérie.Ale v poslednom čase som sa začla zaujímať o to Koloidné striebro a chcela by som vedieť či to už niekto vyskúšal na takýto problém a či to naozaj pomohlo.A tiež asi vyskúšam tú mastičku čo napisala mata.Dakujem za radu!
Ahoj Tinka a ostatne trpitelky. Rovnaky problem som mavala aj ja, niekolko rokov. GYnekologovia (menila som ich) ma liecili iba na mykoticke infekcie pricom testy na ne mi vychadzali negativne, a posva ma stale palila,bolela, svrbenie skoro ziadne. Bola som na kadejakych testoch, vsetko negativne. Najvacsiu chybu som spravila ze som sa natierala kortikoidnymi mastami (Belogent, Elocon), tie na chvilku pomohli ale potom to bolo bolo este horsie. No ale co chcem hlavne poradit je mast CICADERMA. Uz som vyskusala vazne vsetko, maste, cipky, roztoky na oplachovanie atd, nic nepomahalo a na internete som nadabila na tuto mast, jedna lekarka ju odporucila nejakemu chalanovi na ranky na penise. A ona mi vazne zabrala!!! Je to navyse homeopatikum, cize ziadna chemia, ziadne vedlajsie ucinky, iba bylinky ktore ukludnuju zapal zmiesane s vazelinou. Aj cena je super, tak do 100 korun. :-))) Odporucam vyskusat vsetkym ktorych liecia z kvasiniek a pritom dobre vedia ze kvasinkova infekcia vyzera inac, a stav sa vam nezlepsuje. Dajte vediet ci pomohla. Mata
ja som mala macmiror, ale aj tak mi to nepomohlo, teda len na kratko. pekne sa treba liecit zvnutra, ako vravi RNG, lebo tie capiky a kremiky nepomozu celkovo znicit mykozu.