Skúsenosti s HAK Belara

emily86

Ahojte, chcela by som Vas upokojit. Ja som s Belarou nadmieru spokojna. Pred Belarou som uzivala Karhlu a mala som po nej problemy s nepravidelnym cyklom. Rok beriem Belaru a nemam ziaden problem. Mam pravidelny cyklus a dokonca mam pocit, ze sa mi aj zlepsila kvalita vlasov a pleti. Mozem len doporucit, nebojte sa jej!

Zanett 885

Ani ja nemam vacsiu chut do jedla, ani na sladke a to beriem Belaru uz skoro 2 roky. Mam pekne vlasy, plet a neviem ci od Belary, ale odkedy ju beriem, nemam problemy s libidom. Pri inej antikoncepcii som vobec nemala chut a teraz je to super.

Milica2

Ahoj, ja teda vôbec nemám pocit, že by som mala chuť na sladké z Belary, práve naopak, chuť do jedla je optimálna a pekne sa mi upravila pleť. Celý život som mala problematickú pleť, aknóznu a pri Belare ju mám najlepšiu za celé roky.

Viki001

Ja Belaru užívam tretí rok a nemôžem si ju vynachváliť. Skúšala som už aj iné antikoncepcie, no ani zďaleka som nebola taká spokojná ako s Belarou. Mávala som problémy s pleťou a teraz mám krásnu bezproblémovú pleť a aj vlasy. Vyhodila som kopu peňazí za drahé krémy a šampóny na mastné vlasy. Okrem toho dokonale plní svoju antikoncepčnú funkciu. Môžem ju iba odporúčať!

Natalia_29

Beriem belaru a som nadmieru spokojná. Pleť sa mi vylepšila, menštruácia pravidelná, bezbolestná. Podrástli mi aj prsia čo niektoré baby môžu brať ako nežiadúce. Priberanie je podľa mňa individuálne a podľa toho či baba rada je alebo si to udržuje pod kontrolou. Ja osobne jem tak ako som jedávala a nepribrala som.

Lussy-14

Belaru som užívala 5 mesiacov, nikdy pred tým som toľko nejedla ako pri nej, samozrejme som aj pribrala, ale čo môžem pochválit je, že sa mi zlepšila pleť aj vlasy

kikus23

Belaru som užívala 5 mesiacov a musela som ju vymeniť. Z toho som 4 mesiace malá také krvácanie, že som v kuse krvácala minimálne 15 dní. Bolo to dosť nepríjemné... sexuálny život dosť trpel, keďže sme s partnerom mohli mať sex iba 2 týždne v mesiaci. Ale aj tak najhoršie boli tie bolesti! Menštruácia je sama o sebe dosť nepríjemná, a teraz si predstavte že vám trvá 20 dní! 20 dní bolesti, nemohla som si ísť poriadne zaplávať alebo zabehať do posilky. Dúfam, že s mojou novou HAK budem mať lepšie skúsenosti.

andrika

Ja som belaru uzivala 2 roky a nemozem si ju vynachvalit. Nemala som absolutne ziadne problemy. Nepriberala som z nej,nemala som ziadne bolesti pri menstruacii,akne mi zmizlo taktiez. A to, ze mas velku chut na sladke si nemyslim,ze by to mohlo byt z toho. Ale tak kazdy je iny.

Weraa

Belaru som začala užívať ako prvú hak. Musela som ju vysadiť pretože som mala z nej silné depresie a bolesti brucha sa znásobili. Neviem či sa oplatí pretože je aj dosť drahá. Ale nájdu sa aj také prípady ktorým sadla. Takže by som ju nezatracovala na 100%

xyz123456

Chcem sa spýtat, či má užívanie antibiotik - Megamoxu vplyv na vedlajší účinok HAK - Belara? ATB beriem od piatku a včera večer som si dala prvú tabletku HAK.. no dnes ráno som mala bolesť na hrudi, ktorá trvala viac ako 5 minút a žalúdočnú nevolnosť. poradíte mi niekto? Mala by som po dobratí ATB zase skúsiť Belaru?