pripajam sa k tym, ktori maju strach z injekcii a este horsi strach zo zubarov. kym som dnes nebola u zubara po roku, tak som si myslela, ze nic horsie nez injekcia neexistuje. ale dnes? au au... vrtal mi zub (dalsi mi bude vrtat 25. augusta) a pichol mi sice injekciu, ale mi povedal, ze mi ju musel pichnut az ku kosti. ten zub zaplombovany ma uz sice neboli, ale ta kost ma dost boli, ze nemozem pusu otvorit poriadne. taka ako by trosku znecitlivena bola alebo co. neprijemne. normalne som si myslela, ze asi odpadnem, ked som u zubara sedela a to som si nic nechcela nahovarat. proste ja mam panicky strach (doslova panicky), z lekarov, sestriciek (teda az na moju sestru, pokial sa nezacne prezentovat ako zdravotna sestra), injkecii, zubarov... proste vsetkych tych veci. a to o mesiac pojdem na ockovanie proti chripke, o par dni na odber krvi na alergologiu a toho 25. augusta opat k zubarovi. ja uz mam az zaludocne krce od toho, co ma caka u zubara. ja sa tam bojim ist, ked viem, co ma caka a neminie. dal mi aj tu injekciu, ale ta akosi neskor zaucinkovala a ked mi vrtal i tak ma to este trocha bolelo. a ked som vysla z ambulancie, uplne som mala necitlivu jednu peru a jazyk. tak injekcia vtedy zacala uradovat naplno :-). ja tam nechcem ist... bojim sa hrozne. ved to dnes bolo 20 minut doslova a do pismena mucenia. co mam robit? ako to mam prekonat? samotny strach asi neprekonam, ale ja sa fakt hrozne bojim.