Ja som vždy mávala veľký strach zo zubárov. Nikdy som si nevedela vysvetliť prečo. Mne nerobilo problém si vypýtať aj injekciu na umrtvenie, aby ma to nebolelo. Ale aj tak som sa vždy bála.
Od detstva do teraz som vystriedala štyri zubárky. Odkedy chodím k tejto poslednej, strach úplne zmizol, ja sa vôbec nebojím. Podľa mňa každý človek zo seba vyžaruje pozitívnu alebo negatívnu energiu. Táto moja terajšia zubárka je iste pozitívne nabitá...:o) , keď vôbec nemám strach. Predtým som mala doslova žalúdočné problémy a triasla som sa, teraz mi nič nie je.
Možno sa tomu niektorí budete smiať, ale niečo na tom byť musí, keď sa to u mňa takto zmenilo.
Čo sa týka injekcií a odberu krvi, z toho strach nemám. Len nerada chodím na odbery, lebo nemám dobré žily a nie každý mi vie zobrať krv na prvýkrát. Mne krv neberú z jamky lakťa, ale z chrbta ruky. Vôbec ma to nebolí, aj keď mnohí si myslia, že je to tam bolestivejšie, nemusí to tak byť. Každý sme iní, máme iný prah bolesti. Ja keď chodím na odber, hneď poviem sestričke, odkiaľ mi má brať krv, tj. z chrbta ruky. Samozrejme niektorým sa nepáči, že im diktujem, čo majú robiť, ale ja sa nedám odbiť, lebo by ma len zbytočne dopichali.