ja som bola na odber krvi asi pred 2 tyzdnami na alergologii (kontrola po roku liecby). pred tym, nez som sla na odber, tak ma asi 1 tyzden bolela velmi prava ruka (tam, kde mi beru laktoveho zahybu krv). tak som si nechala pichnut injekciu do lavej ruky (laktovy zahyb). bola som velmi nervozna a asi som aj dost zbledla vtedy, lebo sestricka sa ma pytala, ze ci si nechcem lahnut a ci mi nie je zle (a to mi este injekciu vtedy nepichla). ja som jej povedala, ze nie, ze vsetko je OK. a potom som mala ruku asi velmi napnutu alebo co, lebo ked mi pichla injekciu, tak ma to dost bolelo a ked mi tahala krv, tak som nevedela, co robit od bolesti. krv som mala riadne hustu, lebo som nepila ziadnu vodu pred odberom (a sestricka mi po odbere povedala, ze som sa mala napit). nechapem, preco ma to bolelo. na pichnutie injekcie som si uz zvykla (dostala som ich uz dost... hehe) a posledny odber u endokrinologicky som vobec necitila (ani bodnutie ihlou, ani ked mi tahala krv), tak neviem, co sa stalo. asi som bola velmi nervozna a napata. moze to vplyvat na odber? co myslite?
PS: zajtra idem na ockovenie proti chripke. ci pana... dalsia injekcia juj...